GP24 Media

LATEST POSTS

Ferrari intenționează să dezvăluie noua mașină pentru sezonul 2022 la mijlocul lunii februarie

Ferrari
Vizualizări: 10437

Ferrari intenționează să-și dezvăluie noua mașină de Formula 1 pentru sezonul 2022 la mijlocul lunii februarie, cu puțin timp înainte de începerea testelor de pre-sezon la Barcelona.

F1 va suferi o revizie tehnică anul viitor, în urma unei schimbări semnificative a reglementărilor care s-a concentrat pe performanța aerodinamică a mașinilor, cu scopul de a le face mai ușor de condus și de depășit.

Ferrari va intra anul viitor în căutarea de a-și dezvolta performanța îmbunătățită până în 2021, când a revenit din cel mai prost sezon din ultimii 40 de ani pentru a termina pe locul al treilea în clasament, obținând cinci podiumuri și două pole position-uri.

Vorbind în cadrul evenimentului media anual de Crăciun al Ferrari, directorul echipei Mattia Binotto a oferit primele detalii despre mașina de anul viitor, confirmând planurile pentru o lansare la mijlocul lunii februarie.

„Mașina va fi prezentată la mijlocul lunii februarie”, a spus Binotto. „Nu am hotărât încă data. Din 16 până în 18 februarie, aceasta va fi data, dar este ceva ce va fi finalizat în următoarele săptămâni.”

Binotto a adăugat că Ferrari nu a decis încă un nume pentru noua mașină, dar a fost încurajat că totul merge „conform planului” în design și dezvoltare.

Ferrari intenționează să dezvăluie noua mașină pentru sezonul 2022 la mijlocul lunii februarie

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Știm că nu avem referințe despre ceilalți și concurenți”, a spus Binotto. „Este cel mai dificil, nu avem nici un ghid despre ce se întâmplă cu ceilalți. Dar este important pentru mine să știu că ne atingem obiectivele.

„Știm că schimbarea regulamentelor este o mare oportunitate.

„Avem un plafon bugetar din 2021, care va fi și mai restrictiv anul viitor, din nou o mare provocare. Dar, din toate acestea, trebuie să spun că echipa este bine organizată și lucrează puternic.”

O schimbare deja confirmată pentru Ferrari anul viitor este încheierea acordului său de sponsorizare cu Mission Winnow, o campanie aparținând partenerului de lungă durată Philip Morris International (PMI).

Ferrari a fost listat pe cea mai recentă listă de înscrieri pentru sezonul 2022 ca doar „Scuderia Ferrari”, care a concurat ca „Scuderia Ferrari Mission Winnow” în anumite momente din acest an, precum și cu brandul verde Mission Winnow pe mașina sa.

Binotto a spus anterior că este puțin probabil ca Mission Winnow să continue ca sponsor principal al Ferrari și a spus în timpul apelului din această săptămână că discuțiile sunt în desfășurare despre cum va arăta parteneriatul PMI în viitor.

„Cred că există multe oportunități în care putem colabora cu ei, păstrându-i ca parteneri”, a spus Binotto. „Avem opțiuni pe masă în acest moment și încă vorbim cu ei.

„Dar va mai dura câteva zile și câteva săptămâni. Momentan, nu prea pot să anunț nimic.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

 

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES