More

  Latest Posts

  Ferrari nu are speranțe la titlu în 2021

  Directorul Scuderiei Ferrari, Mattia Binotto spune că nu există nicio speranță în ceea ce privește un titlu în 2021 și descrie ideea ca fiind „nerealistă”. Echipa de la Maranello intră în noul sezon, după cea mai rea performanță din ultimii 40 de ani – în 2020 au încheiat campionatul pe locul 6.

  Deși monopostul (numit SF21) va avea un motor îmbunătățit, nu se așteaptă să facă o mare diferență față de anul acesta. „La ce ne așteptăm pentru 2021? În primul rând, trebuie să fim realiști”, a declarat Binotto.

  „Diferența dintre noi, și cea mai bună echipă, la ora actuală, este extrem de mare și cred că ei vor fi puternici și anul viitor. Nu cred că au adus multe îmbunătățiri pe parcursul sezonului, pe circuit, pentru că erau axați pe ceea ce se va întâmpla în 2021 (se vor prezenta noile reguli pentru 2022), deci mă aștept să îi văd foarte buni anul viitor.”

  „Dacă aș spune că ne vom întoarce pe circuit la anul și ne vom lupta pentru titlu, aș fi nerealist. Înainte, echipa era capabilă să ajungă pe locul 2 în campionat”, afirmă Binotto. „Eram singura echipă care se lupta cu Mercedes pentru titlu, în ultimii ani. Deci cred că locul 3 nu este chiar imposibil și consider că acesta ar putea fi țelul minim pentru următorul sezon, dar nu va fi ușor.”

  „Să încheiem pe locul 3, nu va fi ușor, pentru că echipe precum Racing Point, vor lupta în forță, în 2021. Cred că și McLaren va avea o performanță bună, au și ei un upgrade pentru motor (trec de la Renault la Mercedes). Per total cred că va fi un țel dificil de atins, dar tot simt, că nu e imposibil.”

  Sursa: Formula 1 World Championship
  Photocredit: Formula 1 World Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1 World Championship

  Latest Posts

  Don't Miss