Latest Posts

Ferrari – Leclerc și Sainz sunt coechipierii perfecţi

Vizualizări: 10593

Formația de piloți de Formula 1 a Ferrari, Charles Leclerc și Carlos Sainz, este absolut perfectă, potrivit directorului sportiv Laurent Mekies.

Sainz s-a asociat cu Ferrari la începutul sezonului 2021, alăturându-se de la McLaren în locul lui Sebastian Vettel.

Sainz și Leclerc au format rapid un parteneriat impresionant atât pe pistă, cât și în afara pistei, deoarece au ajutat echipa Ferrari să termine pe locul al treilea în campionatul constructorilor, revenind de la cel mai prost rezultat din 40 de ani în 2020, când a terminat pe locul șase.

Ferrari a obținut cinci podiumuri și două pole position-uri datorită lui Sainz și Leclerc în acest an, acționând ca un mare pas înainte pentru echipă înaintea noilor reglementări care sosesc în 2022.

În ciuda faptului că este una dintre cele mai tinere formații de pe grila F1, șeful sportiv Ferrari Mekies a spus că echipa se bucură de „feedback de foarte înaltă calitate” atât de la Sainz, cât și de la Leclerc, remarcându-le motivația de a învăța și de a se îmbunătăți.

„Credem că este unul dintre punctele forte pe care le deţinem acum, nu numai pentru că descriu ceea ce simt, ci și pentru că au voința și motivația să se întoarcă și să lucreze cu noi la găsirea de soluții”, a spus Mekies în timpul conferinţe din Abu Dhabi.

„Ei nu sunt întotdeauna de acord, ceea ce ne oferă din nou șansa de a privi lucrurile într-un mod mai larg.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Cred că răspunsul scurt este da, credem că acea parte funcționează bine. 

„Dar modul în care se completează unul pe altul, Carlos și Charles sunt coechipierii perfecţi.”

Ferrari - Leclerc și Sainz sunt coechipierii perfecţi

Sainz și Leclerc au făcut, de asemenea, o bună prietenie în afara pistei, oferind un impuls atmosferei de la Maranello pe fondul dorinţei Ferrari de a reveni în față.

Perechea este adesea văzută petrecând împreună și și-au format un interes puternic pentru a juca șah unul cu celălalt în primul lor sezon ca şi colegi de echipă.

Dar Mekies a simțit că parteneriatul dintre Sainz și Leclerc a fost „mai profund decât a fi prieteni”.

„Nivelul de respect, nivelul de dorință de a lucra împreună, nivelul de încredere atât în ​​personaje, cât și în abilitățile tehnice, este uriaș”, a spus Mekies.

“Amândoi au aceeași dorință de a împinge echipa să se recupereze. Dacă te uiți în Arabia Saudită, vineri seara, nu am fost grozavi. Nu am vrut să ne mulțumim cu asta.

„Nu vrem niciodată să ne mulțumim cu asta, dar nu a existat doar acel spirit, există ceva mai mult.

„Știam că mai era ceva acolo în mașină pe care nu puteam să-l înțelegem.

„Atunci, circumstanțele cursei au fost circumstanțele cursei, dar dacă te uiți la prima perioadă a cursei înainte de primul steag roșu, Charles a fost confortabil în P4, [Sergio] Perez a fost în urmă.

„Deci, în cele din urmă, a rezultat un ritm puternic de cursă din asta.

„Deci cred că pe scurt, acești doi tipi, felul în care lucrează cu noi, felul în care i-am integrat, felul în care contribuie este un avantaj competitiv foarte semnificativ.

“Nu vrem să ne oprim aici. Vrem să dezvoltăm asta. Dar cu siguranță, este unul dintre punctele forte pe care le avem.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss