GP24 Media

LATEST POSTS

Ferrari – Leclerc și Sainz sunt coechipierii perfecţi

Ferrari
Vizualizări: 10143

Formația de piloți de Formula 1 a Ferrari, Charles Leclerc și Carlos Sainz, este absolut perfectă, potrivit directorului sportiv Laurent Mekies.

Sainz s-a asociat cu Ferrari la începutul sezonului 2021, alăturându-se de la McLaren în locul lui Sebastian Vettel.

Sainz și Leclerc au format rapid un parteneriat impresionant atât pe pistă, cât și în afara pistei, deoarece au ajutat echipa Ferrari să termine pe locul al treilea în campionatul constructorilor, revenind de la cel mai prost rezultat din 40 de ani în 2020, când a terminat pe locul șase.

Ferrari a obținut cinci podiumuri și două pole position-uri datorită lui Sainz și Leclerc în acest an, acționând ca un mare pas înainte pentru echipă înaintea noilor reglementări care sosesc în 2022.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

În ciuda faptului că este una dintre cele mai tinere formații de pe grila F1, șeful sportiv Ferrari Mekies a spus că echipa se bucură de „feedback de foarte înaltă calitate” atât de la Sainz, cât și de la Leclerc, remarcându-le motivația de a învăța și de a se îmbunătăți.

„Credem că este unul dintre punctele forte pe care le deţinem acum, nu numai pentru că descriu ceea ce simt, ci și pentru că au voința și motivația să se întoarcă și să lucreze cu noi la găsirea de soluții”, a spus Mekies în timpul conferinţe din Abu Dhabi.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Ei nu sunt întotdeauna de acord, ceea ce ne oferă din nou șansa de a privi lucrurile într-un mod mai larg.

„Cred că răspunsul scurt este da, credem că acea parte funcționează bine. 

„Dar modul în care se completează unul pe altul, Carlos și Charles sunt coechipierii perfecţi.”

Sainz și Leclerc au făcut, de asemenea, o bună prietenie în afara pistei, oferind un impuls atmosferei de la Maranello pe fondul dorinţei Ferrari de a reveni în față.

Perechea este adesea văzută petrecând împreună și și-au format un interes puternic pentru a juca șah unul cu celălalt în primul lor sezon ca şi colegi de echipă.

Dar Mekies a simțit că parteneriatul dintre Sainz și Leclerc a fost „mai profund decât a fi prieteni”.

„Nivelul de respect, nivelul de dorință de a lucra împreună, nivelul de încredere atât în ​​personaje, cât și în abilitățile tehnice, este uriaș”, a spus Mekies.

“Amândoi au aceeași dorință de a împinge echipa să se recupereze. Dacă te uiți în Arabia Saudită, vineri seara, nu am fost grozavi. Nu am vrut să ne mulțumim cu asta.

„Nu vrem niciodată să ne mulțumim cu asta, dar nu a existat doar acel spirit, există ceva mai mult.

„Știam că mai era ceva acolo în mașină pe care nu puteam să-l înțelegem.

„Atunci, circumstanțele cursei au fost circumstanțele cursei, dar dacă te uiți la prima perioadă a cursei înainte de primul steag roșu, Charles a fost confortabil în P4, [Sergio] Perez a fost în urmă.

„Deci, în cele din urmă, a rezultat un ritm puternic de cursă din asta.

„Deci cred că pe scurt, acești doi tipi, felul în care lucrează cu noi, felul în care i-am integrat, felul în care contribuie este un avantaj competitiv foarte semnificativ.

“Nu vrem să ne oprim aici. Vrem să dezvoltăm asta. Dar cu siguranță, este unul dintre punctele forte pe care le avem.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES