GP24 Media

LATEST POSTS

Ferrari își arată interesul și pentru alte competiții

Vizualizări: 16018

Scuderia Ferrari este interesată să își mărească portofoliul de motorsport asta dacă bugetul propus pentru F1 va trebui să fie scăzut.

Din cauza COVID-19, bugetele echipelor sunt stabilite la 145 de milioane de dolari, dar mai multe echipe doresc ca această sumă să fie de doar 100 de milioane de dolari.

Dacă acest lucru se va întâmpla, oficialii de la Ferrari iau în calcul participarea și la alte competiții, iar zvonurile vehiculează că IndyCar, dar și Campionatul Mondial de Anduranță Auto categoria LMPH au fost luate în vizor de italieni. Totodată ei au anunțat că dacă bugetul se va reduce, echipa nu va părăsi Marele Circ.

Pe lângă echipa din Formula 1, Ferrari se mai implică în motorsport în cadrul Campionatului Mondial de Anduranță Auto la categoria GTE cu echipa AF Corse. Totodată, există și patru campionate puternice regionale ce sunt susținute de marca din Marranello și anume Ferrari Challenge în Europa, America, Asia și Australia.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-Scuderia Ferrari
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES