More

  Latest Posts

  Ferrari își arată interesul și pentru alte competiții

  Scuderia Ferrari este interesată să își mărească portofoliul de motorsport asta dacă bugetul propus pentru F1 va trebui să fie scăzut.

  Din cauza COVID-19, bugetele echipelor sunt stabilite la 145 de milioane de dolari, dar mai multe echipe doresc ca această sumă să fie de doar 100 de milioane de dolari.

  Dacă acest lucru se va întâmpla, oficialii de la Ferrari iau în calcul participarea și la alte competiții, iar zvonurile vehiculează că IndyCar, dar și Campionatul Mondial de Anduranță Auto categoria LMPH au fost luate în vizor de italieni. Totodată ei au anunțat că dacă bugetul se va reduce, echipa nu va părăsi Marele Circ.

  Pe lângă echipa din Formula 1, Ferrari se mai implică în motorsport în cadrul Campionatului Mondial de Anduranță Auto la categoria GTE cu echipa AF Corse. Totodată, există și patru campionate puternice regionale ce sunt susținute de marca din Marranello și anume Ferrari Challenge în Europa, America, Asia și Australia.

  Sursa: Author-Andrei Mangalia

  Photocredit: Facebook-Scuderia Ferrari


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss