Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Ferrari insistă că Leclerc va fi liber să se lupte cu Vettel în 2019

  Șeful echipei Ferrari F1, Mattia Binotto insistă că noul recrut, Charles Leclerc, și colegul său de echipă Sebastian Vettel vor fi liberi să se lupte unul cu celălalt în 2019.

  În cadrul lansării noii mașini de luna trecută de la Maranello, Binotto a părut că ar fi sugerat faptul că echipa va pune prioritate pe Vettel peste Leclerc în primele runde ale sezonului dacă situația ar fi cerut acest lucru, dar Italianul și-a clarificat acum comentariile.

  „Vor fi liberi să se lupte,” explică Binotto. „ Nu îi vom cere lui Charles să meargă încet sau lui Sebastian să meargă mai tare. Avem nevoie ca ambii piloți să tragă mla maxim și să încerce să facă tot ce pot.

  „Evident, dacă va apărea vreo situație mai ambiguă spre startul sezonului, Sebastian este cel cu mai multă experiență. A fost alături de noi pentru mulți ani și deja a câștigat titluri, deci el este campionul nostru.”

  Ferrari au optat să nu recurgă la ordine de echipă în cadrul stagiilor cruciale din 2018, cel mai notabil la cursa de acasă de la Monza, iar Binotto speră să clarifice poziția scuderiei încă de la startul sezonului.

  „Cred că este bine de asemenea pentru Ferrari,” spune Binotto. „Când îți clarifici intețiile de la început, măcar nu faci greșeli când apare vreo situație mai chestionabilă.”

  „Charles este un pilot bun, cu siguranță un pilot foarte rapid, aici în Barcelona a pus accent pe el însuși, pe a înțelege bine mașina și pe relația sa cu noua echipă și cu inginerii.

  „Nu cred că a fost vreo luptă relativă între cei doi pe pistă – mai important pentru noi este să înțelegem mașina. Au reușit timpi similari iar asta demonstrează cu Charles este un pilot bun și foarte rapid. Nu cred că este surprinzător acest lucru. Nu testarea de la Barcelona ne spune că a fost decizia corectă. A fost în mod sigur alegerea corectă dar sezonul ne va oferi și mai multă informație.”

  Foto-credit: Scuderia Ferrari F1

     Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss