Latest Posts

Ferrari insistă că Leclerc va fi liber să se lupte cu Vettel în 2019

Vizualizări: 10345

Șeful echipei Ferrari F1, Mattia Binotto insistă că noul recrut, Charles Leclerc, și colegul său de echipă Sebastian Vettel vor fi liberi să se lupte unul cu celălalt în 2019.

În cadrul lansării noii mașini de luna trecută de la Maranello, Binotto a părut că ar fi sugerat faptul că echipa va pune prioritate pe Vettel peste Leclerc în primele runde ale sezonului dacă situația ar fi cerut acest lucru, dar Italianul și-a clarificat acum comentariile.

„Vor fi liberi să se lupte,” explică Binotto. „ Nu îi vom cere lui Charles să meargă încet sau lui Sebastian să meargă mai tare. Avem nevoie ca ambii piloți să tragă mla maxim și să încerce să facă tot ce pot.

„Evident, dacă va apărea vreo situație mai ambiguă spre startul sezonului, Sebastian este cel cu mai multă experiență. A fost alături de noi pentru mulți ani și deja a câștigat titluri, deci el este campionul nostru.”

Ferrari au optat să nu recurgă la ordine de echipă în cadrul stagiilor cruciale din 2018, cel mai notabil la cursa de acasă de la Monza, iar Binotto speră să clarifice poziția scuderiei încă de la startul sezonului.

„Cred că este bine de asemenea pentru Ferrari,” spune Binotto. „Când îți clarifici intețiile de la început, măcar nu faci greșeli când apare vreo situație mai chestionabilă.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Charles este un pilot bun, cu siguranță un pilot foarte rapid, aici în Barcelona a pus accent pe el însuși, pe a înțelege bine mașina și pe relația sa cu noua echipă și cu inginerii.

„Nu cred că a fost vreo luptă relativă între cei doi pe pistă – mai important pentru noi este să înțelegem mașina. Au reușit timpi similari iar asta demonstrează cu Charles este un pilot bun și foarte rapid. Nu cred că este surprinzător acest lucru. Nu testarea de la Barcelona ne spune că a fost decizia corectă. A fost în mod sigur alegerea corectă dar sezonul ne va oferi și mai multă informație.”

Foto-credit: Scuderia Ferrari F1

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss