More

  Latest Posts

  Ferrari Insider dezvăluie că Daniel Ricciardo a semnat deja cu McLaren pentru 2021 pentru a înlocui Carlos Sainz.

  Conform ultimelor rapoarte, este posibil ca Daniel Ricciardo să fi semnat deja cu McLaren. Mulți cred că australianul este în cursa pentru locul vacant la Ferrari în 2021. Cu toate acestea, Ricciardo ar putea să se îndrepte spre echipa din Woking anul viitor. Ca în toate zvonurile, luați aceste rapoarte cu un grad de cinism.

  Ricci2

  Ferrari pare să opteze pentru Sainz.
  Pe cum stau lucrurile, există un loc disponibil la Ferrari anul viitor. Cu Sebastian Vettel și Scuderia separând, tocmai s-a deschis o poziție foarte valoroasă. Desigur, orice pilot ar dori o șansă la cea mai iconică echipă din istoria F1.

  Conform mai multor rapoarte, Ferrari are în vedere 3 potențiale înlocuitori pentru scaunul lui Vettel. Piloții în considerare sunt Daniel Ricciardo, Carlos Sainz și Antonio Giovinazzi. Mulți cred că echipa de la Maranello va alege între Sainz și Ricciardo. Știrile din fabrica de zvonuri raportează că Ferrari a decis aliniere sa de piloți pentru 2021 și o va anunța în curând.

  Aparent, Ferrari merge înainte cu Sainz și nu cu Ricciardo ca al doilea pilot în sezonul viitor. Deși nu mulți pot fi de acord cu decizia Ferrari, echipa Italiană are propriile sale priorități de luat în considerare. Cu toate acestea, Ricciardo poate apărea încă neafectat după toate acestea.

  Ricci1

  Daniel Ricciardo către McLaren?
  „Sainz este un pilot solid”, dar trebuie, de asemenea, spus că în câțiva ani a făcut doar un podium, chiar dacă nu a avut niciodată mijloace disponibile. Nu numele este cel care încălzește inima. Ricciardo? „Se pare că a semnat deja cu McLaren” Leo Turrini a fost citat spunând.

  Pierderea unui loc Ferrari este dureroasă, dar „Honey Badger-ul” (Ricciardo) ar putea fi îndreptat către o echipă care are cu siguranță potențial de câștigare a Campionatului Mondial. McLaren a fost în val în ultimul timp și a înregistrat o creștere pozitivă în ultimii ani. Mai mult, echipa a terminat pe un lăudabil locul patru în Campionatul Constructorilor din 2019.

  Nu mai vorbim de cea mai mare schimbare al echipei McLaren anunțată să se întâmple în 2021. McLaren va trece la puterea Mercedes din sezonul viitor, oferind echipei o mulțime de bucurie.

  Pierderea lui Ricciardo în urma unui stint scurtat ar fi o pierdere uriașă pentru Renault. Cu toate acestea, echipa are nevoie de un înlocuitor adecvat și este probabil să fie cu ochii pe un anumit campion mondial de 4 ori.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss