Latest Posts

Ferrari în frunte în timpul testelor de pre-sezon din Bahrain

Vizualizări: 177800

Ferrari în frunte în timpul testelor de pre-sezon din Bahrain: Reflectoarele au fost îndreptate spre Ferrari, în ziua care tocmai s-a încheiat pe circuitul Sakhir, din Bahrain.

YouTube video

Cei doi piloți ai săi au ocupat primele două locuri în clasamentele celor mai buni timpi, atât în sesiunea de dimineață, cât și în cea de seară, întâi cu Charles Leclerc care a înregistrat un timp de 1:31.750 și apoi cu Carlos care a coborât la 1:29.921 după-amiază, cu doar două zecimi de secundă mai lent decât timpul de pole din Marele Premiu al Bahrainului 2023. Spaniolul a fost singurul pilot care a coborât sub 90 de secunde, cu peste șapte zecimi mai rapid decât următorul pilot, Sergio Perez cu 1:30.679 și peste o secundă mai rapid decât cel de-al treilea clasat, Lewis Hamilton (1:31.066).

Ferrari, Bahrain

Cu toate acestea, trebuie precizat faptul că, dincolo de necunoscutele obișnuite legate de cantitățile de carburant pe cele mai rapide tururi, Sainz a realizat cel mai bun timp pe un set de pneuri C4, în timp ce Perez și Hamilton au fost pe C3: diferența de timp pe un tur între aceste compoziții fiind în jurul a șase zecimi.

In cea de-a doua zi de teste, toate cele cinci compoziții au fost utilizate de cei 17 piloți aflați pe circuit, dar așa cum a fost cazul și în ziua 1, C3 a fost alegerea cea mai populară. Din cele 1219 tururi efectuate, 70% (862) dintre acestea au fost parcurse pe acest pneu, care va fi compoziția Soft pentru GP Bahrain de săptămâna viitoare. Mai multe echipe au simulat întreaga distanță a cursei utilizând cele trei compoziții ce vor fi disponibile pentru prima etapă a sezonului de weekend-ul viitor. Aceasta a însemnat un rulaj ridicat, în special pentru C1 (232 tururi, 19%), astfel că începe să se contureze imaginea alegerilor pentru săptămâna următoare. În total, piloții au efectuat 6 579km.

Ferrari, Bahrain

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Din analiza datelor până acum, nu avem surprize în privința încărcării ce apasă pe pneuri” a comentat Mario Isola, Directorul Pirelli Motorsport.În această dimineață, vântul a cauzat câteva probleme piloților, dar dupăamiază tăria sa a scăzut în intensitate, astfel că condițiile de lucru au devenit mai stabile pentru toată lumea și mașinile au devenit mai echilibrate. Au fost multe long run-uri, dar am văzut și echipe care au căutat performanța pură, testând limitele mașinilor.”

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Pirelli Motorsport
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: Pirelli Romania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Pirelli Motorsport

Latest Posts

Don't Miss