GP24 Media

LATEST POSTS

Ferrari îl sună pe Leclerc pentru teste, lui Vettel i s-a refuzat participarea.

Vizualizări: 13323

Faptul că Ferrari a predat mai multe ordinii ale echipei la radio la bordul sezonului trecut a fost adesea observat de fanii sportului. Șefa de echipă, Mattia Binotto, v-a continua această tradiție a comenzilor echipei în timpul pauzei de iarnă, explicând într-un alt mod, dar subtil, care v-a fi clasamentul în sezonul viitor.

Această clasare este clarificată de faptul că doar pilotul Ferrari, Charles Leclerc, a fost chemat la testul de anvelope de 18 inch la Jerez. Noii compuși vor fi puși acolo sub mașină pentru a fi testați pentru sezonul 2021. Prin urmare, pilotul Monégasque poartă responsabilitatea de a furniza echipei sale cu privire la modul în care automobilul ar trebui ajustat pentru a răspunde corect la pneuri. Coechipierul Sebastian Vettel nu a fost chemat la test și este puțin probabil să fie trecut cu vederea din greșeală, relatează Gazetta dello Sport.

Testarea anvelopelor va avea loc în 8 și 9 februarie în Andaluzia pe circuitul Jerez. Aici, Leclerc va petrece două zile în Ferrari-ul său din 2019: o zi cu anvelopele din 2019 sub mașina sa, cealaltă zi cu cauciucurile noi. În acest fel este posibil să se stabilească clar care este diferența. Pentru o clipă, s-a părut că Ferrari și-a dorit piloții să înceapă noul sezon pe picior de egalitate, dar acesta nu mai pare să fie cazul. Prin această alegere, Binotto își face clar viziunea pentru următorii ani pentru fani. Echipa italiană îl va pune pe tânărul pilot în lupta sa pentru campionat. Acest lucru a fost clar și din prelungirea contractului lui Leclerc până în 2024.

În sezonul viitor, Vettel v-a trebui să se arate și să-și demonstreze echipa, altfel locul său pentru după sezonul 2020 s-ar putea să nu fie în siguranță. Există deja numeroase zvonuri despre viitorul pilotului german. Echipe precum Red Bull și McLaren sunt adesea menționate aici și ar putea lua pilotul german după acest an. Sezonul viitor va oferi cu siguranță multă claritate cu privire la viitorul campionului mondial de patru ori.

Sursa: Gazetta della Sport / GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES