Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Ferrari îl sună pe Leclerc pentru teste, lui Vettel i s-a refuzat participarea.

  Faptul că Ferrari a predat mai multe ordinii ale echipei la radio la bordul sezonului trecut a fost adesea observat de fanii sportului. Șefa de echipă, Mattia Binotto, v-a continua această tradiție a comenzilor echipei în timpul pauzei de iarnă, explicând într-un alt mod, dar subtil, care v-a fi clasamentul în sezonul viitor.

  Această clasare este clarificată de faptul că doar pilotul Ferrari, Charles Leclerc, a fost chemat la testul de anvelope de 18 inch la Jerez. Noii compuși vor fi puși acolo sub mașină pentru a fi testați pentru sezonul 2021. Prin urmare, pilotul Monégasque poartă responsabilitatea de a furniza echipei sale cu privire la modul în care automobilul ar trebui ajustat pentru a răspunde corect la pneuri. Coechipierul Sebastian Vettel nu a fost chemat la test și este puțin probabil să fie trecut cu vederea din greșeală, relatează Gazetta dello Sport.

  Testarea anvelopelor va avea loc în 8 și 9 februarie în Andaluzia pe circuitul Jerez. Aici, Leclerc va petrece două zile în Ferrari-ul său din 2019: o zi cu anvelopele din 2019 sub mașina sa, cealaltă zi cu cauciucurile noi. În acest fel este posibil să se stabilească clar care este diferența. Pentru o clipă, s-a părut că Ferrari și-a dorit piloții să înceapă noul sezon pe picior de egalitate, dar acesta nu mai pare să fie cazul. Prin această alegere, Binotto își face clar viziunea pentru următorii ani pentru fani. Echipa italiană îl va pune pe tânărul pilot în lupta sa pentru campionat. Acest lucru a fost clar și din prelungirea contractului lui Leclerc până în 2024.

  În sezonul viitor, Vettel v-a trebui să se arate și să-și demonstreze echipa, altfel locul său pentru după sezonul 2020 s-ar putea să nu fie în siguranță. Există deja numeroase zvonuri despre viitorul pilotului german. Echipe precum Red Bull și McLaren sunt adesea menționate aici și ar putea lua pilotul german după acest an. Sezonul viitor va oferi cu siguranță multă claritate cu privire la viitorul campionului mondial de patru ori.

  Sursa: Gazetta della Sport / GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: Getty Images  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss