Latest Posts

Ferrari îi prelungește contractul lui Sainz până la sfârșitul anului 2024.

Vizualizări: 11756

Carlos Sainz Jr. va rămâne la echipa de Formula 1 Scuderia Ferrari cel puțin până la finalul sezonului 2024, după ce și-a prelungit contractul cu echipa italiană, s-a anunțat joi.

Spaniolul s-a alăturat Scuderiei Ferrari cu un contract pe doi ani la începutul anului 2021 pentru a-l avea ca partener pe Charles Leclerc și a ajuns pe locul cinci în clasament, chiar în fața pilotului monegasc. Deși Carlos Sainz, în vârstă de 27 de ani, nu a reușit până acum să egaleze rezultatele lui Charles Leclerc în sezonul 2022, prelungirea contractului părea să fie o formalitate, Scuderia Ferrari fiind mulțumită de performanțele pilotului spaniol. Joi, echipa a oficializat prelungirea cu doi ani a contractului său.

Ferrari, Sainz

„Sunt foarte fericit că mi-am reînnoit contractul cu Scuderia Ferrari”, a declarat Carlos Sainz. „Întotdeauna am spus că nu există o echipă de Formula 1 mai bună pentru care să concurezi și, după mai bine de un an alături de ei, pot confirma că îmbrăcarea acestui costum de curse și reprezentarea acestei echipe este unică și incomparabilă. Primul meu sezon la Maranello a fost unul solid și constructiv, cu întregul grup progresând împreună. Rezultatul întregii munci a fost clar de văzut până acum în acest sezon”.

„Mă simt întărit de această dovadă reînnoită de încredere în mine și acum abia aștept să mă urc în mașină, să dau tot ce am mai bun pentru Ferrari și să le ofer fanilor săi multe motive de bucurie. F1-75 se dovedește a fi un pilot de frunte, care îmi poate permite să îmi urmăresc obiectivele pe circuit, începând cu obținerea primei mele victorii în Formula 1”.

Ferrari, Sainz

Șeful echipei, Mattia Binotto, a adăugat: „Am spus de mai multe ori că eu cred că avem cea mai bună pereche de piloți din Formula 1 și, astfel, cu fiecare cursă care trece, a părut un pas complet natural să prelungim contractul lui Carlos, asigurând astfel stabilitate și continuitate”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„În timpul petrecut până acum la echipă, a dovedit că are talentul pe care îl așteptam de la el, oferind rezultate impresionante și profitând la maximum de toate oportunitățile. În afara mașinii, este un muncitor sârguincios, cu un ochi pentru cel mai mic detaliu, ceea ce a ajutat întregul grup să se îmbunătățească și să progreseze. Împreună, putem urmări obiective ambițioase și sunt sigur că, alături de Charles Leclerc, poate juca un rol important în alimentarea legendei Ferrari și va scrie noi capitole în istoria echipei noastre”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss