GP24 Media

LATEST POSTS

Ferrari dezvăluie simulatorul „de ultimă oră” de la Fiorano care va ajuta la dezvoltarea noii mașini F1 2022

Ferrari
Vizualizări: 10160

După doi ani de muncă, Ferrari a finalizat construcția noii instalații de simulare de ultimă generație de la Fiorano, pe care o vor folosi pentru a-și dezvolta noua mașină pentru 2022, când intră în vigoare noile reglementări tehnice din Formula 1.

Scuderia se așteaptă să înceapă să folosească simulatorul în septembrie, după pauza de vară, între timp utilizând simulatorul existent pentru a dezvolta actuala mașină SF21 și pentru a se pregăti pentru weekendurile de curse.

Simulatorul actual, situat la baza echipei italiene de la Maranello, va fi, de asemenea, utilizat pentru a-și susține tinerii piloți, inclusiv pilotul de teste oficial Callum Ilott și pilotul de Formula 2 Robert Shwartzman.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Facilitatea de ultimă generație de la Fiorano – produsă exclusiv pentru Ferrari – se află la „vârf”, spune echipa, și este rezultatul unei colaborări între Ferrari și compania britanică Dynisma, condusă de fostul inginer Ferrari Ashley Warne.

Gianmaria Fulgenzi, șeful lanțului de aprovizionare Ferrari, a declarat: „Simularea și tehnologia digitală vor juca un rol din ce în ce mai important în dezvoltarea unei mașini de Formula 1 și credem că am făcut cea mai bună alegere posibilă, concentrându-ne pe crearea unui instrument care ne va permite să facem un salt generațional în acest sector.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

“Pentru a-l produce, am ales Dynisma, o companie tânără și dinamică. A durat doi ani până la finalizarea acestui proiect și acum suntem gata să începem să-l folosim pentru proiectul 674, care este numele dat mașinii care va fi produsă pe baza noilor reglementări tehnice care intră în vigoare în 2022.”

Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES