More

  Latest Posts

  Ferrari dezvăluie simulatorul „de ultimă oră” de la Fiorano care va ajuta la dezvoltarea noii mașini F1 2022

  După doi ani de muncă, Ferrari a finalizat construcția noii instalații de simulare de ultimă generație de la Fiorano, pe care o vor folosi pentru a-și dezvolta noua mașină pentru 2022, când intră în vigoare noile reglementări tehnice din Formula 1.

  Scuderia se așteaptă să înceapă să folosească simulatorul în septembrie, după pauza de vară, între timp utilizând simulatorul existent pentru a dezvolta actuala mașină SF21 și pentru a se pregăti pentru weekendurile de curse.

  Simulatorul actual, situat la baza echipei italiene de la Maranello, va fi, de asemenea, utilizat pentru a-și susține tinerii piloți, inclusiv pilotul de teste oficial Callum Ilott și pilotul de Formula 2 Robert Shwartzman.

  Ferrari

  Facilitatea de ultimă generație de la Fiorano – produsă exclusiv pentru Ferrari – se află la „vârf”, spune echipa, și este rezultatul unei colaborări între Ferrari și compania britanică Dynisma, condusă de fostul inginer Ferrari Ashley Warne.

  Gianmaria Fulgenzi, șeful lanțului de aprovizionare Ferrari, a declarat: „Simularea și tehnologia digitală vor juca un rol din ce în ce mai important în dezvoltarea unei mașini de Formula 1 și credem că am făcut cea mai bună alegere posibilă, concentrându-ne pe crearea unui instrument care ne va permite să facem un salt generațional în acest sector.

  “Pentru a-l produce, am ales Dynisma, o companie tânără și dinamică. A durat doi ani până la finalizarea acestui proiect și acum suntem gata să începem să-l folosim pentru proiectul 674, care este numele dat mașinii care va fi produsă pe baza noilor reglementări tehnice care intră în vigoare în 2022.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss