Latest Posts

Ferrari dezvăluie numele mașinii lor F1 2020.

Vizualizări: 18234

În 2020, Ferrari vor participa la cea de-a 1000-a cursă în Formula 1. O realizare monumentală pentru o echipă foarte bună. Prin urmare, Scuderia Ferrari își va numi mașina din 2020 „SF1000”. Prima echipă italiană permanentă din istoria F1 care a încălcat nota 1000

 

Ferrari dezvăluie numele mașinii lor F1 2020.

 

 

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Doar alte două echipe sunt aproape de recordul Ferrari – McLaren și Williams. Scuderia Ferrari a intrat în 993 de curse în Formula 1 și va atinge miza cea mare la Marele Premiu de la Monaco. În plus, Monaco este și cursa de acasă a lui Leclerc. Odată cu răscumpărare de pilotul Monegasque pentru anul trecut, o victorie Ferrari va trimite fanii într-o frenezie. Doar o anulare a Marelui Premiu chinez datorită Corona virusului ar putea perturba petrecerea de la Monaco și muta sărbătoarea în Azerbaidjan.

Ferrari este în F1 din 1950, devenind astfel cea mai veche echipă din F1. De asemenea, echipa deține recordul pentru cele mai multe victorii, la 238 de victorii din 991 de starturi. Cu toate acestea, în ultimii ani echipa nu a reușit să recreeze celebritatea din trecut și nu a câștigat un campionat din 2008.

Ferrari dezvăluie numele mașinii lor F1 2020.

 

 

CEO-ul Ferrari, Louis Camilleri, a dezvăluit recent că echipa va cheltui mult mai mult în acest an. Acest lucru se datorează modificărilor regulamentului din 2021, care se așteaptă să amestece lucrurile în ierarhia între echipe. Prin urmare, 2020, ca an de tranziție va fi crucial pentru Scuderia.

Unul dintre cele mai mari puncte cu plus ale SF90 a fost viteza sa de vârf. Mașina a fost rapidă ca fulgerul și a devastat competiția pe piste de mare viteză. Acest ADN va fi transferat la SF1000, dar cu o scădere marginală a puterii.

Cu toate acestea, SF90 s-a luptat cu viraje medii și lente, iar defectarea mașinii a fost expusă la Marele Premiu al Ungariei. Cu toate acestea, Scuderia a reușit să remedieze majoritatea acestor probleme în pauza de vară și a revenit cu 3 victorii consecutive pe circuite complet diferite. Din păcate, acesta a fost prea puțin prea târziu, dar Ferrari se poate baza pe inginerii lor pentru a produce upgrade-uri semnificative.

Ferrari a dezvăluit mașina F1 2020 într-o mare prezentare la Teatrul Municipal Romolo Valli.

Sursa: GP24 Author, Frank van Nunen
Photocredit: Getty Images / Ferrari
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Frank van Nunen

Latest Posts

Don't Miss