Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Ferrari dezvăluie numele mașinii lor F1 2020.

  În 2020, Ferrari vor participa la cea de-a 1000-a cursă în Formula 1. O realizare monumentală pentru o echipă foarte bună. Prin urmare, Scuderia Ferrari își va numi mașina din 2020 „SF1000”. Prima echipă italiană permanentă din istoria F1 care a încălcat nota 1000

   

   

   

   

  Doar alte două echipe sunt aproape de recordul Ferrari – McLaren și Williams. Scuderia Ferrari a intrat în 993 de curse în Formula 1 și va atinge miza cea mare la Marele Premiu de la Monaco. În plus, Monaco este și cursa de acasă a lui Leclerc. Odată cu răscumpărare de pilotul Monegasque pentru anul trecut, o victorie Ferrari va trimite fanii într-o frenezie. Doar o anulare a Marelui Premiu chinez datorită Corona virusului ar putea perturba petrecerea de la Monaco și muta sărbătoarea în Azerbaidjan.

  Ferrari este în F1 din 1950, devenind astfel cea mai veche echipă din F1. De asemenea, echipa deține recordul pentru cele mai multe victorii, la 238 de victorii din 991 de starturi. Cu toate acestea, în ultimii ani echipa nu a reușit să recreeze celebritatea din trecut și nu a câștigat un campionat din 2008.

   

   

  CEO-ul Ferrari, Louis Camilleri, a dezvăluit recent că echipa va cheltui mult mai mult în acest an. Acest lucru se datorează modificărilor regulamentului din 2021, care se așteaptă să amestece lucrurile în ierarhia între echipe. Prin urmare, 2020, ca an de tranziție va fi crucial pentru Scuderia.

  Unul dintre cele mai mari puncte cu plus ale SF90 a fost viteza sa de vârf. Mașina a fost rapidă ca fulgerul și a devastat competiția pe piste de mare viteză. Acest ADN va fi transferat la SF1000, dar cu o scădere marginală a puterii.

  Cu toate acestea, SF90 s-a luptat cu viraje medii și lente, iar defectarea mașinii a fost expusă la Marele Premiu al Ungariei. Cu toate acestea, Scuderia a reușit să remedieze majoritatea acestor probleme în pauza de vară și a revenit cu 3 victorii consecutive pe circuite complet diferite. Din păcate, acesta a fost prea puțin prea târziu, dar Ferrari se poate baza pe inginerii lor pentru a produce upgrade-uri semnificative.

  Ferrari a dezvăluit mașina F1 2020 într-o mare prezentare la Teatrul Municipal Romolo Valli.

  Sursa: GP24 Author, Frank van Nunen

  Photocredit: Getty Images / Ferrari


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss