Latest Posts

Ferrari dezvăluie noua mașină F1-75 pentru sezonul 2022

Vizualizări: 11931

Ferrari și-a dezvăluit oficial noua mașină de Formula 1 înainte de sezonul 2022, purtând o schemă de culori schimbată.

Ferrari F1-75 a fost dezvăluit joi de echipă la sediul său din Maranello din Italia, devenind a șaptea echipă care își lansează oficial noua mașină. După părăsirea sponsorului major Philip Morris și a brandului său Mission Winnow care a apărut pe mașină anul trecut, Ferrari a trecut la un design roșu și negru pentru sezonul următor. Noul model are aripi față și spate negre, precum și un halo negru și numerotare neagră atât pe nas, cât și pe capacul motorului.

Ferrari F1-75

Mașina prezintă, de asemenea, un logo care sărbătorește 75 de ani de la lansarea primei mașini de serie Ferrari. Piloții Carlos Sainz și Charles Leclerc au fost prezenți pentru evenimentul de lansare dinaintea sezonului, care îi va vedea pe ambii căutând să construiască pe un an de impuls pentru Scuderie în 2021. Echipa a revenit din cea mai proastă campanie din ultimii 40 de ani în 2020 pentru a termina pe locul trei în campionatul constructorilor anul trecut, obținând un pole-position și patru podiumuri.

Schimbarea regulamentului pentru 2022 va oferi Ferrari șansa de a lupta pentru primul său campionat mondial din 2008, după ce s-a chinuit să concureze cu Mercedes și Red Bull în ultimii doi ani.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss