More

  Latest Posts

  Ferrari dezvăluie noua mașină F1-75 pentru sezonul 2022

  Ferrari și-a dezvăluit oficial noua mașină de Formula 1 înainte de sezonul 2022, purtând o schemă de culori schimbată.

  Ferrari F1-75 a fost dezvăluit joi de echipă la sediul său din Maranello din Italia, devenind a șaptea echipă care își lansează oficial noua mașină. După părăsirea sponsorului major Philip Morris și a brandului său Mission Winnow care a apărut pe mașină anul trecut, Ferrari a trecut la un design roșu și negru pentru sezonul următor. Noul model are aripi față și spate negre, precum și un halo negru și numerotare neagră atât pe nas, cât și pe capacul motorului.

  Ferrari F1-75

  Mașina prezintă, de asemenea, un logo care sărbătorește 75 de ani de la lansarea primei mașini de serie Ferrari. Piloții Carlos Sainz și Charles Leclerc au fost prezenți pentru evenimentul de lansare dinaintea sezonului, care îi va vedea pe ambii căutând să construiască pe un an de impuls pentru Scuderie în 2021. Echipa a revenit din cea mai proastă campanie din ultimii 40 de ani în 2020 pentru a termina pe locul trei în campionatul constructorilor anul trecut, obținând un pole-position și patru podiumuri.

  Schimbarea regulamentului pentru 2022 va oferi Ferrari șansa de a lupta pentru primul său campionat mondial din 2008, după ce s-a chinuit să concureze cu Mercedes și Red Bull în ultimii doi ani.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss