More

  Latest Posts

  Ferrari dezvăluie data de lansare a mașinii de Formula 1 din 2022

  Ferrari a dezvăluit data prezentării noii mașini de Formula 1 înainte de sezonul 2022.

  Șeful Ferrari F1, Mattia Binotto, a declarat în decembrie că echipa plănuiește să-și lanseze noua mașină la mijlocul lunii februarie, înainte de începerea testelor de pre-sezon.

  Dar Ferrari și-a oficializat acum planurile anunțând pe rețelele de socializare că va dezvălui modelul 2022 pe 17 februarie.

  Ferrari este a doua echipă care anunță când își va lansa mașina înainte de noul sezon după Aston Martin, care a anunţat săptămâna trecută că va dezvălui AMR22 pe 10 februarie.

  Ferrari nu a dezvăluit încă un nume pentru mașina sa din 2022, dar echipa va intra în noul sezon căutând să se bazeze pe o campanie încurajatoare din 2021.

  Carlos Sainz și Charles Leclerc au obținut cinci podiumuri și două pole position-uri pentru a ajuta Ferrari să obţină locul trei în campionatul constructorilor, revenind din cel mai prost sezon al echipei în 40 de ani în 2020.

  În timp ce Scuderia nu a reușit să câștige o cursă pentru al doilea sezon consecutiv anul trecut, datele au demonstrat că a făcut un pas către perechea lider Mercedes și Red Bull, atât în ​​ceea ce privește ritmul, cât și în operațiunile sale de cursă, cum ar fi opririle la boxe.

  Noile reglementări tehnice pentru sezonul 2022 marchează o oportunitate semnificativă pentru Ferrari de a încerca să revină în fruntea grupului, după ce a optat împotriva dezvoltării extinse a mașinii sale anul trecut, spunând că ar putea exista „compromis zero” pentru noul set de reguli.

  Noua mașină a scuderiei se va bucura de prima sa expunere extinsă după lansarea sa pe 23 februarie, când vor începe testele de pre-sezon pe Circuitul Barcelona-Catalunya din Spania.

  Testul de trei zile va fi urmat de alte trei zile de alergare în perioada 10-12 martie în Bahrain, care va găzdui și runda de deschidere a sezonului pe 20 martie.

  Echipa caută deja să reînnoiască contractul lui Sainz după un prim sezon impresionant la Maranello, cu discuții care urmează să aibă loc în timpul iernii. Contractul său existent expiră la sfârșitul sezonului 2022.

  • Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss