Latest Posts

Formula 1, Ferrari avertizează după calificări puternice: Să vedeți duminică!

Vizualizări: 13192

Ferrari, Charles Leclerc a fost aproape de Pole Position, iar Carlos Sainz a terminat pe locul trei la Spielberg. Deci, funcționează update-urile de la Ferrari? Incertitudinea continuă.

Este o calificare bună pentru noi, cu ambele monoposturi în primele trei locuri”, a declarat Fred Vassuer, șeful echipei Ferrari. Bineînțeles că a fost frustrant să fim la doar 4 sutimi în spatele lui Max Verstappen”, a spus el, adăugând că Charles Leclerc a ratat la mustață al doilea pole al sezonului. Carlos Sainz a completat pe locul al treilea startul de weekend puternic al Scuderiei în GP-ul Austriei de la Spielberg. Și totuși, vineri nu a existat euforie la Ferrari, deoarece Maranello mai are de așteptat ziua adevărului.

„Cel mai important lucru pentru noi este să confirmăm acest lucru duminică”, a spus Vasseur. Piloții săi au fost în totalitate de acord cu el. „Suntem aproape de pole position, ceea ce este un semn bun. Dar știm cu toții că punctul nostru slab este cursa. Așteptăm cu toții cursa pentru a vedea dacă putem confirma semnele pozitive de la Montreal”, a declarat Charles Leclerc, care și-a îndreptat deja privirea spre ziua de duminică.

 

Carlos Sainz: “Trebuie să așteptăm până la cursă pentru a vedea adevăratele progrese, pentru că știm că acolo sunt problemele noastre.”

În calificări, Scuderia Ferrari a fost deja puternică de câteva ori. În cursă de obicei, se ajunge apoi în spate cu o uzură mare a pneurilor. Vasseur este conștient de acest lucru: “Duminică este o poveste complet diferită. Este dificil să știm unde ne aflăm pe termen lung. Montreal a fost cel puțin destul de bun. Trebuie să ne concentrăm pe noi înșine și să ne îmbunătățim pas cu pas”. Mai ales formatul de sprint cu o singură sesiune de antrenamente a împiedicat Scuderia Ferrari și, de asemenea, celelalte echipe să obțină multe informații despre cursă.

Piloți Ferrari: Victorie ca anul trecut este foarte puțin probabil
Lupta cu Red Bull Racing pare aproape exclusă. Dar anul trecut Leclerc a reușit să îl învingă pe Max Verstappen, iar Scuderia Ferrari a fost mai rapid decât Red Bull Racing duminică, contrar tendinței generale. Oferă asta speranțe

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Ferrari

Charles Leclerc a respins această idee:
„Chiar și atunci, duminică au existat semne că Red Bull Racing a fost mai puternică în cursă. Dar diferența a fost mult mai mică atunci decât în acest an. Anul acesta este mult mai mare. Așadar, aș fi foarte surprins dacă vom reuși să avem o cursă la fel de bună ca anul trecut. Vom da tot ce avem mai bun, dar ar fi o mare surpriză dacă am fi la fel de buni ca anul trecut în ceea ce privește ritmul”.

Nici Carlos Sainz nu-și poate imagina că Scuderia Ferrari ar putea să le pună serios în dificultate pe Red Bull Racing:
„Este adevărat că l-am pus sub presiune pe Max Verstappen anul trecut și l-am învins în final. Dar este un an și o mașină diferită, ei au devenit mult mai puternici de atunci. Cred că Austria de anul trecut a fost ultima lor cursă mai slabă. De atunci au fost incredibili, așa că va fi foarte dificil să ne luptăm cu ei”.

Update-uri Ferrari: Căutarea consistenței
Dar pentru a se asigura că acest lucru ar putea fi posibil și în viitor, echipa din Maranello lucrează la maximum la SF-23. La Spielberg a venit o nouă aripă față și un nou tren de rulare.

Sainz a fost foarte recunoscător pentru acest lucru:
„M-am simțit confortabil încă de la antrenamente. Acesta este un semn bun. Se pare că intrăm într-un ritm mai bun pe măsură ce sezonul avansează. A fost o calificare bună și un tur bun. Desigur, dacă privești în urmă poți găsi întotdeauna ceva greșit, dar ca echipă putem fi mândri de progresul nostru. Au făcut un efort mare pentru a aduce aici o actualizare care nu trebuia să fie gata. Asta cu siguranță ne-a ajutat astăzi”.

Ferrari

De asemenea, spaniolul a putut spune ce s-a îmbunătățit:
„Ne descurcăm mai bine în virajele de mare viteză, unde am avut mari probleme la Barcelona. Avem mai multă încredere și o mașină mai consistentă”. Charles Leclerc are, de asemenea, o dorință de consistență. Monegascul își amintește că zeița roșie a fost mai mult o divă roșie până acum: “În unele weekenduri am fost bine cu pneul mediu, apoi am avut probleme cu soft sau hard. Uneori a fost invers. Nu am adus consistență în această primă parte a sezonului”.

Dar înainte de a sosi ziua mult așteptată a răspunsurilor, Scuderia Ferrari mai trebuie să termine sprintul de sâmbătă. Poate că sprintul poate fi folosit deja pentru a trage concluzii despre Marele Premiu? Pentru Charles Leclerc, vremea vorbește împotrivă: “Mâine va ploua, nu putem învăța prea multe acolo”.

Pe de altă parte, șeful său nu mai știa ce să creadă:
„Nu pot avea încredere în prognoza meteo. Vom vedea mâine, înainte de calificări. Ploaia a fost prognozată și pentru vineri și a rămas uscat. În cele din urmă, probabil că nu contează cum va decurge sprintul”. Scuderia Ferrari va putea trage o concluzie abia după Marele Premiu.

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Ferrari
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss