Latest Posts

Ferrari au găsit cauza accidentului lui Vettel de Miercuri

Vizualizări: 9848

Cei de la Ferrari spun că o problemă cu o jantă avariată care a avut loc din cauza unui impact cu un „obiect” a dus la accidentul lui Sebastian Vettel din al doilea test de pre-sezon.

În dimineața celui de-a doua zi a celui de-al doilea test de la Barcelona, Vettel a ratat virajul trei trecând prin pietriș și lovind barierele. Impactul a cauzat avarii serioase aripei față și a încheiat aproape în mod complet ziua pentru Ferrari. Timpul la volan al lui Vettel fiind serios scurtat, iar ieșirea de după-amiază a lui Leclerc fiind total compromisă, pilotul Monegasc reușind să iasă pe circuit doar pentru un tur de instalare spre sfârșitul sesiunii.

În urma unei investigații a incidentului, Ferrari au confirmat că un impact cu o bucată de deșeu a rezultat într-o problemă cu direcția și a cauzat accidentul.

„În urma unor verificări am descoperit că problema lui Seb de ieri a fost cauzată de o problemă cu una dintre jante. Aceasta fusese avariată la câteva secunde înainte din cauza unui impact cu un obiect.”

Vettel a scăpat din fericire nevătămat din accident. Germanul menționând încă de atunci că nu a putut face nimic înspre a evita accidentul.

Foto-credit: F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss