More

  Latest Posts

  Ferrari au găsit cauza accidentului lui Vettel de Miercuri

  Cei de la Ferrari spun că o problemă cu o jantă avariată care a avut loc din cauza unui impact cu un „obiect” a dus la accidentul lui Sebastian Vettel din al doilea test de pre-sezon.

  În dimineața celui de-a doua zi a celui de-al doilea test de la Barcelona, Vettel a ratat virajul trei trecând prin pietriș și lovind barierele. Impactul a cauzat avarii serioase aripei față și a încheiat aproape în mod complet ziua pentru Ferrari. Timpul la volan al lui Vettel fiind serios scurtat, iar ieșirea de după-amiază a lui Leclerc fiind total compromisă, pilotul Monegasc reușind să iasă pe circuit doar pentru un tur de instalare spre sfârșitul sesiunii.

  În urma unei investigații a incidentului, Ferrari au confirmat că un impact cu o bucată de deșeu a rezultat într-o problemă cu direcția și a cauzat accidentul.

  „În urma unor verificări am descoperit că problema lui Seb de ieri a fost cauzată de o problemă cu una dintre jante. Aceasta fusese avariată la câteva secunde înainte din cauza unui impact cu un obiect.”

  Vettel a scăpat din fericire nevătămat din accident. Germanul menționând încă de atunci că nu a putut face nimic înspre a evita accidentul.

  Foto-credit: F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss