Latest Posts

Ferrari au adus o îmbunătățire majora de podea pentru Austin

Vizualizări: 9617

Ferrari sunt pe cale să testeze o îmbunătățire majoră la podea pentru Marele Premiu al Statelor Unite, aceștia încercând tot posibilul pentru a rămâne în cursă pentru titlurile F1.

Cu toate că Sebastian Vettel are nevoie de ceva nocorc pentru a îl opri pe Hamilton din a câștiga titlul, echipa nu încetinește deloc când vine vorba de îmbunătățiri pentru monoposturi.

Noutăți pentru SF71H la Austin au apărut în jurul zonelor de podea și bargeboard, cu ultimele schimbări aerodinamice fiind speranța echipei de a aduce performanța necesară pentru a câștiga la COTA.

În fața pneurilor spate, Ferrari au introdus două porțiuni de aripioare în plus peste canelele laterale.

Ăn timp ce design-ul va ajuta la administrarea aerului în jurul pneurilor spate, care este o zonă foarte complicată a mașinii.

Cei de la Ferrari au făcut schimbări și în zona bargeboard, aceasta fiind chiar mai complicată, noi aripioare fiind adăugate în partea din față.ferrari-sf71h-bargeboard-detai-1.jpg

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss