More

  Latest Posts

  Ferrari aşteaptă o îmbunătăţire a performanţei odată cu noua actualizare a motorului

  Carlos Sainz și Charles Leclerc vor primi un impuls mai târziu în acest an, după ce șeful Ferrari Mattia Binotto a dezvăluit că echipa italiană va aduce o dezvoltare “semnificativă” a unității de putere în a doua jumătate a sezonului…

  Producătorii de motoare de Formula 1 sunt limitați la o singură actualizare a fiecărei componente pe an, în conformitate cu reglementările, și a reieșit că Ferrari a rulat o unitate de putere cu unele piese specificate în 2020 în acest sezon.

  Rămâne neclar când va fi introdus noul PU, dar se crede că va fi după Marele Premiu de la Monza. Atât cu Sainz, cât și cu Leclerc deja pe al treilea și ultimul motor, duo-ul va avea cu siguranță penalizări pe grilă – și astfel, echipa va căuta probabil să le schimbe soarta cu noua unitate.

  Vorbind cu presa înainte ca echipa să înceapă pauza obligatorie de vară de două săptămâni, Binotto a spus: „Vom aduce o unitate de dezvoltare. Pentru a clarifica reglementările pentru 2021, este posibil să avem o unitate de putere nouă în 2021. Înseamnă că putem aduce o actualizare în toate componentele unității de putere – ICE, turbo, MGU-H, baterii, MGU-K etc.

  „Ceea ce am făcut la începutul sezonului, nu am finalizat întreaga dezvoltare a unității de putere, astfel încât există încă componente care sunt cele de anul trecut. Vom aduce o evoluție a acestora. Acesta va fi pentru noi, un pas semnificativ pentru sfârșitul sezonului. Dar, mai important pentru noi, va fi experiența din perspectiva anului 2022.”

  Ferrari este în prezent pe locul al treilea în campionatul constructorilor, la egal de puncte cu McLaren, cu încă 12 Grand Prix-uri rămase. Binotto a spus că accentul este să continue să se îmbunătățească peste tot – și dacă fac acest lucru, el crede că pot păstra această poziție.

  „Obiectivul este îmbunătățirea în toate domeniile”, a spus el. „Dacă suntem capabili să facem asta, îmbunătățindu-ne continuu, cred că rezultatul va fi un P3.

  „A fi al treilea este cu siguranță un obiectiv pozitiv. În acest moment suntem P3, puncte egale, dar suntem P3. Echipa se descurcă bine și ne îmbunătățim. Cred că o putem realiza, nu este nicio întrebare. Dar trebuie să fie o consecință a îmbunătățirii noastre în toate domeniile.”

  Mai multe ştiri despre Campiionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss