GP24 Media

LATEST POSTS

Ferrari aşteaptă o îmbunătăţire a performanţei odată cu noua actualizare a motorului

Ferrari
Vizualizări: 10051

Carlos Sainz și Charles Leclerc vor primi un impuls mai târziu în acest an, după ce șeful Ferrari Mattia Binotto a dezvăluit că echipa italiană va aduce o dezvoltare “semnificativă” a unității de putere în a doua jumătate a sezonului…

Producătorii de motoare de Formula 1 sunt limitați la o singură actualizare a fiecărei componente pe an, în conformitate cu reglementările, și a reieșit că Ferrari a rulat o unitate de putere cu unele piese specificate în 2020 în acest sezon.

Rămâne neclar când va fi introdus noul PU, dar se crede că va fi după Marele Premiu de la Monza. Atât cu Sainz, cât și cu Leclerc deja pe al treilea și ultimul motor, duo-ul va avea cu siguranță penalizări pe grilă – și astfel, echipa va căuta probabil să le schimbe soarta cu noua unitate.

Vorbind cu presa înainte ca echipa să înceapă pauza obligatorie de vară de două săptămâni, Binotto a spus: „Vom aduce o unitate de dezvoltare. Pentru a clarifica reglementările pentru 2021, este posibil să avem o unitate de putere nouă în 2021. Înseamnă că putem aduce o actualizare în toate componentele unității de putere – ICE, turbo, MGU-H, baterii, MGU-K etc.

„Ceea ce am făcut la începutul sezonului, nu am finalizat întreaga dezvoltare a unității de putere, astfel încât există încă componente care sunt cele de anul trecut. Vom aduce o evoluție a acestora. Acesta va fi pentru noi, un pas semnificativ pentru sfârșitul sezonului. Dar, mai important pentru noi, va fi experiența din perspectiva anului 2022.”

Ferrari aşteaptă o îmbunătăţire a performanţei odată cu noua actualizare a motorului

Ferrari este în prezent pe locul al treilea în campionatul constructorilor, la egal de puncte cu McLaren, cu încă 12 Grand Prix-uri rămase. Binotto a spus că accentul este să continue să se îmbunătățească peste tot – și dacă fac acest lucru, el crede că pot păstra această poziție.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Obiectivul este îmbunătățirea în toate domeniile”, a spus el. „Dacă suntem capabili să facem asta, îmbunătățindu-ne continuu, cred că rezultatul va fi un P3.

„A fi al treilea este cu siguranță un obiectiv pozitiv. În acest moment suntem P3, puncte egale, dar suntem P3. Echipa se descurcă bine și ne îmbunătățim. Cred că o putem realiza, nu este nicio întrebare. Dar trebuie să fie o consecință a îmbunătățirii noastre în toate domeniile.”

Mai multe ştiri despre Campiionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES