More

  Latest Posts

  Ferrari are probleme din nou cu brandul Mission Winnow la evenimentul de lansare

  O organizație Italiană pentru protecția consumatorilor a solicitat autorităților Italiene să sechestreze mașina Ferrari SF1000 lansat marți, crezând că brandul Mission Winnow care este prezentat pe mașină și pe combinezoanele piloților conform legislației în vigoare. Grupul de consumatori CODACONS a întreprins acțiuni împotriva Ferrari după ce Mission Winnow, un brand legat de gigantul de tutun Phillip Morris. Sponsorizarea a fost din nou proeminentă prezent pe mașina Ferrari de Formula 1.

  În Italia, publicitatea pentru tutun, direct sau indirect, este ilegală. O marcă legată în mod inextricabil de Philip Morris, un sponsor proeminent al Ferrari – anterior cu logo-urile Marlboro -, Mission Winnow este considerată de a fi extrem de controversată și, de asemenea, în acest caz, ilegală. „Am prezentat o plângere la Ministerul Antimonopoli și Ministerul Sănătății”, a declarat președintele UNC, Massimiliano Dona. Pentru a stabili corectitudinea redactării și respectarea legislației în vigoare.

  “Nu este prima dată când Formula 1 sau cursele de motociclete au fost folosite pentru a readuce în publicitate ceea ce legea interzice, și anume pentru a face reclama tutunului și a produselor din tutun. Din acest motiv, cerem celor două autorități să verifice faptele și ce misiune Winnow chiar este ”

  Acțiune similară a fost lansată în 2019, când a fost prezentat și brandul Mission Winnow, iar echipa a fost ulterior forțată să înlăture logo-urile și sloganurile Mission Winnow pentru Grand Prix în țările în care publicitatea cu tutun este interzisă. Brandul a lipsit și în jocul Formula One 2019 – siglele SF90 înlocuind în cele din urmă siglele Mission Winnow. (Vezi: http://gp24.ro/case-winnow-mission-codacons-calls-for-seizure-ferraris-f1-cars/)

  „Consolidat de decizia ministerului care ne confirmă în cadrul întregului consiliu, vom începe procedurile legale împotriva Ferrari”, a declarat președintele Codacons, Carlo Rienzi. “Vom solicita, de asemenea, confiscarea noului monopost” SF1000 “prezentat ieri în Reggio Emilia. “Dacă CODACONS vor avea succes în acțiunea lor, SF1000, îmbrăcămintea și salopeta de echipă ar putea fi confiscate înainte de testele presezon începând la Barcelona pe 19 februarie.

  Sursa: Codacons

  Photocredit: Scuderia Ferrari


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss