Latest Posts

Ferrari a scăzut așteptările după Vettel.

Vizualizări: 11046

Ferrari a trebuit să își reducă așteptările după ce Fernando Alonso și apoi Sebastian Vettel nu au reușit să ofere titlul la echipa din Maranello.

Acesta este punctul de vedere al spaniolului Alonso, în vârstă de 40 de ani, care s-a apropiat de campionatul mondial în timp ce purta roșu, dar acum merge pentru Alpine deținută de Renault. „Pe vremea mea și pe vremea lui Sebastian, Ferrari nu era pregătită să fie campioană mondială”, a spus el pentru F1 Insider.

„Am încercat amândoi și am ajuns să câștigăm, dar nu am reușit să obținem titlul de Mondial”. „Acum au schimbat modul în care planifică și așteptările nu mai sunt atât de mari. Puteți vedea asta în alegerea lor de tineri piloți în loc de (foști) campioni mondiali.

Ferrari

„Acum se gândesc mai mult la termen lung și la dezvoltarea tinerilor piloți decât pe termen scurt”, a adăugat campionul mondial de două ori.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: F1 Insider
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

F1 Insider

Latest Posts

Don't Miss