Latest Posts

Ferrari a redeschis fabrica F1.

Vizualizări: 33035

În urma unei blocări îndelungate a fabricii, pe fondul epidemiei corona virusului din Italia, sediul fabulat al Ferrari la Maranello s-a redeschis acum. Luni am deschis divizia F1”, a declarat pentru Radio Marca pilotul de teste Marc Gene. „Totul a fost pregătit, cu multe teste corona”.

Spaniolul a declarat că Ferrari va lucra din greu pentru a-și îmbunătăți mașina din 2020 înainte de reînceperea preconizată în Austria în iulie. „Au trecut două luni și jumătate fără a atinge mașina. Niciun inginer nu s-a putut uita la telemetrie – nimic”.

„Dar mașina pe care am avut-o în Australia, care era deja bună, va fi desigur diferită. Avem anumite domenii de îmbunătățit și sperăm că vom face asta pentru Austria”. „Se pare că vom începe acolo și vom mai face 19 curse”, a adăugat Gene.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss