More

  Latest Posts

  Ferrari a fost îndrumat să îl schimbe pe Mattia Binotto cu Alfa Romeo Boss Frederic Vasseur

  În urma unui campionat dezamăgitor din 2018, Scuderia Ferrari a angajat un nou director pentru echipă. Cu alte cuvinte, Maurizio Arrivabene l-a pus pe liber și pe șeful tehnic, iar ca înlocuitor a fost Mattia Binotto. Din păcate, Ferrari nu a reușit să se îmbunătățească, de această dată cu Binotto la conducere. Acum, s-a sugerat că șeful Alfa Romeo, Frederic Vasseur, să îl schimbe pe Binotto.

  „Cred că dacă l-ai pune pe Frederic Vasseur în poziția lui Binotto, lucrurile s-ar dovedi foarte diferit. El este favoritul meu, aș dori să-l văd acolo ”, a declarat jurnalistul olandez Motorsport, Jack Plooji, la podcast-ul Radio Grand Prix. El a menționat că Binotto tinde să fie prea atent în demersul său de a conduce echipa. Cu toate acestea, Plooij consideră că Scuderia Ferrari crede într-un singur mod de abordare, dar nu este a lui Binotto.

  El a citat exemplul lui Michael Schumacher care a avut o gândire foarte bună, în încurajarea acestui gând. Legenda germană a reușit să aducă oamenii potriviți la echipa Ferrari care a condus epoca începutului anilor 2000. Gazdă Podcast, Robin Leféber, a recunoscut că Binotto este „prea drăguț”.

  Sursa: GP Radio / GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss