Latest Posts

Ferrari a fost îndrumat să îl schimbe pe Mattia Binotto cu Alfa Romeo Boss Frederic Vasseur

Vizualizări: 15952

În urma unui campionat dezamăgitor din 2018, Scuderia Ferrari a angajat un nou director pentru echipă. Cu alte cuvinte, Maurizio Arrivabene l-a pus pe liber și pe șeful tehnic, iar ca înlocuitor a fost Mattia Binotto. Din păcate, Ferrari nu a reușit să se îmbunătățească, de această dată cu Binotto la conducere. Acum, s-a sugerat că șeful Alfa Romeo, Frederic Vasseur, să îl schimbe pe Binotto.

„Cred că dacă l-ai pune pe Frederic Vasseur în poziția lui Binotto, lucrurile s-ar dovedi foarte diferit. El este favoritul meu, aș dori să-l văd acolo ”, a declarat jurnalistul olandez Motorsport, Jack Plooji, la podcast-ul Radio Grand Prix. El a menționat că Binotto tinde să fie prea atent în demersul său de a conduce echipa. Cu toate acestea, Plooij consideră că Scuderia Ferrari crede într-un singur mod de abordare, dar nu este a lui Binotto.

El a citat exemplul lui Michael Schumacher care a avut o gândire foarte bună, în încurajarea acestui gând. Legenda germană a reușit să aducă oamenii potriviți la echipa Ferrari care a condus epoca începutului anilor 2000. Gazdă Podcast, Robin Leféber, a recunoscut că Binotto este „prea drăguț”.

Sursa: GP Radio / GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP Radio / GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

Latest Posts

Don't Miss