Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Ferrari a ascultat toate mesajele de pe frecvența radio a echipei, înainte să-l angajeze pe Sainz

  Directorul Scuderiei Ferrari, Mattia Binotto a explicat pe scurt, procesul complex prin care l-au adus pe Carlos Sainz în echipă. Un factor decisiv a fost reprezentat de discuțiile dintre Sainz și McLaren pe radio.

  Mutarea lui Sainz în cadrul formației de la Maranello, a făcut parte dintr-un val dramatic de schimbări în 2020. Cum Ferrari nu avea piloți tineri, dar și cu experiență, în programul de juniori, cea mai sigură opțiune pentru 2021 a devenit Sainz.

  „Înainte să îi facem o ofertă, am ascultat mesajele de pe frecvența radio a echipei, ca să vedem în ce fel comunică, deoarece asta arată modul în care se lucrează cu el – și anume foarte precis. Este muncitor, metodic, robust, și toate aceste aspecte contează mult pentru noi.”

  Desigur că pentru Ferrari, au contat mult și viteza lui, stilul de pilotaj, consecvența: „În curse Sainz este foarte consecvent, este rapid, știe să își apere poziția și să atace, dar mai ales, aduce mereu monopostul neavariat la final. Este un pilot bun, dacă vrei să ai un sezon de succes, în campionatul constructorilor.”

  „Apoi, i-am analizat viteza; consider că este foarte rapid. Chiar și în 2020 a fost foarte rapid, comparativ cu Norris. A avut o performanță puternică, a progresat în calificări. Deci este un om muncitor. Pe deasupra, este un pilot tânăr, dar cu mulți ani de experiență”, a concluzionat Mattia Binotto.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss