Latest Posts

Ferrari a ales data și locația pentru a filma monopostul SF21

Vizualizări: 17919

Scuderia Ferrari a completat o sesiune de teste la Fiorano, în această săptămână, la care au luat parte piloții echipei, Charles Leclerc și Carlos Sainz, dar și juniorii care fac parte din Academie.

Luni, au ieșit pe pistă Giuliano Alesi, Marcus Armstrong și Robert Shwartzman. Marți a fost rândul lui Leclerc, miercuri și joi, a debutat Sainz, cu monopostul roșu. Mick Schumacher a putut să testeze joi și vineri, iar Calum Ilott a încheiat sesiunea de 5 zile.

Ramura italiană a rețelei Motorsport.com, a declarat că Ferrari a ales să filmeze în 11 martie, în Bahrain, noul monopost, cu o zi înainte de testele oficiale presezon. Așadar Charles Leclerc și Carlos Sainz vor avea deja parte de acțiune cu SF21. În total, piloții au dreptul să parcurgă maxim 100 de km, pe circuitul din Bahrain, cu noul monopost al Scuderiei.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss