Latest Posts

Fernando Alonso vrea doar să se ocupe de viitorul cu Aston Martin

Vizualizări: 27180

Fernando Alonso a declarat că principalul său interes acum este pur și simplu să testeze pentru Aston Martin F1 după Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, în urma ultimei sale ciocniri cu coechipierul său de la Alpine F1, Esteban Ocon.

Spaniolul Fernando Alonso a intrat în contact de două ori cu coechipierul sau Esteban Ocon în turul de deschidere al cursei de sprint a Marele Premiu al Braziliei, sâmbătă, la Interlagos. După ce a fost forțat să intre în virajul 4 în turul inaugural, a alunecat în partea laterală a lui Esteban Ocon la ieșire. Apoi, mai departe în turul 1, în timp ce se apropiau de linia de start/sosire, Fernando Alonso și-a deteriorat aripa față după ce a acroșat pneul spate dreapta al coechipierului său în timp ce încerca o depășire pe exterior.

Fernando

În timp ce spaniolul Fernando Alonso nu a fost deloc impresionat de acțiunile lui Esteban Ocon în ambele incidente, comisarii au considerat că Fernando Alonso a fost vinovat pentru a doua ciocnire și i-au acordat o penalizare de cinci secunde. Șeful echipei Alpine F1, Otmar Szafnauer, nu a vrut să ia o parte în dezbatere și a precizat că nu este mulțumit de modul în care s-au comportat ambii piloți, dar Fernando Alonso a declarat că nu este interesat de ceea ce se întâmplă la actuala sa echipă, deoarece începe să aștepte cu nerăbdare mutarea sa la echipa Aston Martin F1 pentru 2023.

El urmează să facă prima sa experiență cu mașina Aston Martin F1 de Formula 1 în testul de post-sezon de la Abu Dhabi. „Acum, în penultima cursă, vreau doar să merg la Abu Dhabi și să testez mașina verde”, a declarat Fernando Alonso. „Așa că acesta este principalul meu obiectiv acum”. Incidentul din Brazilia nu este prima dată când Fernando Alonso a avut probleme cu coechipierul Esteban Ocon, deoarece a sugerat că coechipierul său a fost destul de dur atunci când a fost vorba de mișcări defensive, și, în opinia sa, de multe ori acest lucru a dus la un comportament nedemn de un coechipier.

„Am fost foarte aproape de zid în acest an în câteva ocazii din cauza coechipierului meu – la Jeddah și la Budapesta, îmi amintesc, de asemenea”, a spus Fernando Alonso. „Se pare că atunci când pornim prea aproape, există această – da – apărare în curse. Așa stau lucrurile, nu putem face nimic”. Întrebat dacă a simțit că este nevoie de o discuție adecvată cu Esteban Ocon pentru a rezolva lucrurile, Fernando Alonso a spus: „Nu, nu, nu: Nu știu, nu cred că e nevoie de așa ceva, mai degrabă de altceva”.

Fernando

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Mai este o cursă de parcurs, anul viitor va fi un an diferit. El va avea un coechipier diferit, iar conducerea va avea un pilot nou, așa că va fi diferit. Pentru mine este în regulă”. Esteban Ocon însuși nu crede că a fost nevoie de discuții speciale sau de interferențe din partea echipei. Întrebat dacă a vorbit cu Fernando Alonso după sprintul din Brazilia, el a spus: „Nu am vorbit cu Fernando Alonso: Nu, este în regulă”.

Situația dintre Fernando Alonso și Esteban Ocon a divizat opiniile fanilor și a declanșat unele mesaje toxice pe rețelele de socializare, lucru despre care Alpine F1 s-a pronunțat. Într-un tweet, echipa cu sediul în Enstone a declarat că nu există nicio scuză pentru numărul de comentarii „pline de ură” care au fost îndreptate către piloți, echipă și alți fani. „Vom lua măsuri împotriva persoanelor sau grupurilor care produc sau difuzează postări pe rețelele de socializare care conțin sau încurajează abuzurile online la adresa piloților noștri, a membrilor echipei și a fanilor”, a scris aceasta.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss