Latest Posts

Fernando Alonso va absenta de la lansarea echipei Alpine

Vizualizări: 15045

 

După trei ani de absență, revenirea lui Fernando Alonso este așteptată cu sufletul la gură de toți fanii Formulei 1. Din nefericire, datorită accidentului de circulație în care a fost implicat spaniolul în debutul acestei luni, el va fi nevoit să absenteze la evenimentul de lansare al noului monopost al echipei Alpine.

Alonso, în vârstă de 39 de ani, se antrena cu bicicleta în Elveția, atunci când a fost lovit de o mașină. Din fericire, impactul nu a fost unul foarte grav, însă, o accidentare serioasă l-a trimis în sala de operație pe experimentatul pilot spaniol. Cu o fractură la maxilar și câțiva dinți distruși de accidentul de circulație, revenirea lui Alonso nu va fi posibilă în timp util pentru prezentarea care este programată pentru data de 2 martie.

“Cu regret trebuie să confirmăm faptul că Fernando Alonso nu va fi prezent la lansarea noului monopost Alpine. Situația sa de sănătate, coroborată cu regulamentul din Marea Britanie privind pandemia, nu îi permit sub nici o formă să comunice eficient cu media și nici să fie prezent la vreo activitate de marketing a echipei.” au declarat reprezentanții Alpine în comunicatul de presă trimis către media.

Fernando Alonso a cunoscut gloria supremă cu Renault, fiind campion mondial în 2005 și 2006. După cinci sezoane, Renault se va redenumi Alpine începând cu 2021. Alături de Alonso, echipa franceză va miza și în acest an pe Esteban Ocon.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Autosport
Photocredit: Planet F1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Autosport

Latest Posts

Don't Miss