More

  Latest Posts

  Fernando Alonso va absenta de la lansarea echipei Alpine

   

  După trei ani de absență, revenirea lui Fernando Alonso este așteptată cu sufletul la gură de toți fanii Formulei 1. Din nefericire, datorită accidentului de circulație în care a fost implicat spaniolul în debutul acestei luni, el va fi nevoit să absenteze la evenimentul de lansare al noului monopost al echipei Alpine.

  Alonso, în vârstă de 39 de ani, se antrena cu bicicleta în Elveția, atunci când a fost lovit de o mașină. Din fericire, impactul nu a fost unul foarte grav, însă, o accidentare serioasă l-a trimis în sala de operație pe experimentatul pilot spaniol. Cu o fractură la maxilar și câțiva dinți distruși de accidentul de circulație, revenirea lui Alonso nu va fi posibilă în timp util pentru prezentarea care este programată pentru data de 2 martie.

  “Cu regret trebuie să confirmăm faptul că Fernando Alonso nu va fi prezent la lansarea noului monopost Alpine. Situația sa de sănătate, coroborată cu regulamentul din Marea Britanie privind pandemia, nu îi permit sub nici o formă să comunice eficient cu media și nici să fie prezent la vreo activitate de marketing a echipei.” au declarat reprezentanții Alpine în comunicatul de presă trimis către media.

  Fernando Alonso a cunoscut gloria supremă cu Renault, fiind campion mondial în 2005 și 2006. După cinci sezoane, Renault se va redenumi Alpine începând cu 2021. Alături de Alonso, echipa franceză va miza și în acest an pe Esteban Ocon.

   

  Sursa: Autosport

  Photocredit: Planet F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss