Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Fernando Alonso și planurile sale pentru 2021

  Spaniolul Fernando Alonso, dublu campion mondial la Formula 1, a dezvăluit într-un interviu că planurile sale pentru 2021 sunt „mai mult sau mai puțin” stabilite.

  De când s-a retras din F1, Alonso a încercat mai multe discipline cum ar fi: Campionatul Mondial de Anduranță Auto, acolo unde a câștigat Le Mans de două ori alături de Toyota, Indy 500 și DAKAR. El vrea în continuare să obțină celebrul „Triple Crown”.

  Alonso a declarat că ar fi interesat să revină în F1 odată cu noile reguli tehnice: „Mereu am zis că, uite, în 2021 sunt noi reguli în Formula 1, poate mă voi întoarce, deoarece prezintă mai mult interes și mașinile pot fi mai echilibrate sau poate că pofta de a călători mi-a revenit. Acum, F1 a decalat aceste reguli pentru 2022. Este o știre negativă pentru sport, deoarece eu cred că echipele trebuie cumva să își echilibreze mașinile și aveau nevoie de aceste reglementări destul de rapid. Dar este o alegere ce poate fi înțeleasă, deoarece din cauza situației actuale, nu ar fi fost posibil să dezvolte mașinile așa de repede.”

  Alonso a câștigat cursa de 24 de ore de la Le Mans alături de Toyota de două ori consecutiv, 2018 și 2019. El a vorbit și despre trecerea la categoria Hypercar: „Cred că proiectul Hypercar este un lucru interesant, împreună cu diferitele soluții pe care le știu, WEC va avea parte de un proces bun de dezvoltare alături de IMSA. Multe chestii vor putea aduce anduranței un boost pe viitor și aș dori să iau parte la acest progres. Nu știu când va fi. Desigur, experiența mea de la Le Mans a fost una bazată 100% pe admirația pe care o am pentru această cursă. Din două participări, am reușit două victorii și poate voi încerca să reușesc asta și a treia oară.”

  Totodată, Fernando a mers și la Indy500, iar în acest an, va reveni pe brickyard-ul din SUA: „Era ceva ce am luat în considerare în urmă cu ceva timp. După ce am părăsit F1, mă gândeam la ce urmează pentru mine în viitor și desigur câștigând titlul la WEC, plus cele două titluri din F1, cum ar fi dacă aș câștiga și titlul în Indycar? Nu doar cursa de 500 de mile, ci tot campionatul. Asta ar fi fost ceva unic. Și nu as fi fost al doilea pilot din istorie ce ar face, ci primul, iar asta ar fi fost foarte frumos. Pentru a face acest lucru acum, trebuie să îmi dedic foarte mult timp, dar acum trec într-o altă fază a vieții. Dacă se ivea în urmă cu ceva ani, aș fi acceptat asta, dar acum, să faci 16 sau 17 curse, să înveți toate circuitele, necesită un nivel de pregătire și încredere destul de ridicat, iar în acest moment nu iau în calcul asta. Indy500 este deja o provocare frumoasă, iar pregătirea pentru doar o cursă e ok, dar pentru un campionat întreg îți trebuie o pregătire aparte, așa că nu am luat în calcul acest lucru.”

  El a afirmat și că pentru 2021, planurile sale nu sunt chiar bătute în cuie: „În cazul meu personal, știu că nu am ceva stabilit, dar dacă se va ivi ceva, voi anunța pe toată lumea.”

  Foto-Facebook-Fernando Alonso Official  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss