Latest Posts

Fernando Alonso a luat o decizie: Rămâne până la sfârșitul anului 2026!

Vizualizări: 7797

Fernando Alonso va rămâne la Aston Martin cel puțin până la sfârșitul anului 2026! Echipa de curse a anunțat că spaniolul și-a prelungit contractul cu mai mulți ani

Fernando Alonso și-a prelungit contractul cu Aston Martin cu mai mulți ani! După cum a anunțat joi seară echipa britanică de curse, dublul campion mondial de Formula 1 va rămâne cel puțin până la sfârșitul anului 2026.

“Asigurarea viitorului pe termen lung al lui Fernando cu Aston Martin este o veste fantastică”, a declarat încântat Mike Krack, directorul echipei. “Am construit o relație de colaborare puternică în ultimele 18 luni și împărtășim aceeași determinare de a face din acest proiect un succes.”

“Am avut un dialog constant în ultimele luni, iar Fernando s-a ținut de cuvânt: Când a decis să continue să concureze, a vorbit mai întâi cu noi. Fernando a demonstrat că are încredere în noi, iar noi credem în el.”

Curios: Alonso însuși se pare că nu are prea multe de spus despre prelungirea contractului său. Aston Martin a publicat doar o foaie albă drept declarație a dublului campion mondial de Formula 1, cu doar un scurt citat al spaniolului în centru: “Sunt aici pentru a rămâne!”

Alonso

Krack, șeful echipei: “Fernando este dornic de succes”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Fernando este înfometat de succes, pilotează mai bine ca niciodată, este mai în formă ca niciodată și este pe deplin angajat să facă din Aston Martin o forță competitivă”, crede Krack. “Acest acord pe mai mulți ani cu Fernando ne va duce până în 2026, când vom începe parteneriatul cu Honda pentru unitatea de propulsie de uzină.”

Cu toate acestea, Alonso și Honda nu au o istorie bună: Aston Martin va deveni echipa de uzină Honda în 2026. Constelația este controversată, deoarece Alonso pilota deja cu motoare Honda la McLaren. Declarațiile dublului campion mondial de Formula 1 despre unitatea de propulsie japoneză au fost atât de devastatoare încât Honda a fost expusă publicului mondial. Numeroși experți se așteptau ca Honda să se opună implicării lui Alonso.

Acum lucrurile s-au schimbat, iar Alonso va rămâne alături de echipa de curse din Silverstone pentru cel puțin încă doi ani. Veteranul pilotează pentru Aston Martin ca succesor al lui Sebastian Vettel din 2023. Cu 381 de starturi în GP-uri, Alonso nu este doar cel mai experimentat pilot de Formula 1 din istorie, ci, la 42 de ani, este și cel mai în vârstă pilot din domeniu. La finalul sezonului 2026, Alonso va avea 45 de ani.

“Așteptăm cu nerăbdare să creăm mai multe amintiri incredibile și să obținem noi succese împreună”, spune Krack. Un lucru este sigur: pilotul de 42 de ani va intra în cel de-al treilea an alături de Aston Martin în sezonul 2025 al Formulei 1.

Alonso

Alonso își pune încrederea în Aston Martin

Formula 1 intră într-o nouă eră în 2026. Pe lângă o unitate de propulsie complet nouă, cu o proporție semnificativ mai mare de energie electrică, regulamentul șasiului va suferi, de asemenea, o revoluție. Aston Martin vrea să marcheze puncte la începutul noii ere cu cea mai modernă uzină de Formula 1. De asemenea, noul tunel de vânt ar trebui să fie complet operațional până atunci.

După ce la începutul anului a fost anunțată trecerea lui Lewis Hamilton de la Mercedes la Ferrari, iar mutarea lui Max Verstappen nu este exclusă în urma certurilor interne de echipă de la Red Bull, piața piloților este extrem de dinamică. Fernando Alonso a fost asociat cu o mutare la Mercedes, dar și la Red Bull.

După primele patru curse ale actualului sezon de Formula 1, Alonso se află pe locul opt în clasamentul general. Spaniolul a terminat al șaselea în Japonia și al cincilea în Arabia Saudită. Acest lucru plasează Aston Martin pe locul cinci în clasamentul echipelor – dar la doar un punct în spatele celor de la Mercedes.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss