GP24 Media

LATEST POSTS

Fernando Alonso în spital după ce a fost lovit de o mașină în timp ce mergea cu Bicicleta.

Vizualizări: 10307

Pilotul F1 Alpine pentru 2021, Fernando Alonso, ar fi fost spitalizat după ce a fost lovit de o mașină în timp ce se antrena pe o bicicletă în Elveția. Potrivit Gazzetta dello Sport, scanările timpurii arată posibile fracturi, punând în îndoială aspectul său la testele de pre-sezon și deschiderile sezonului.

Vom aduce mai multe despre această poveste pe măsură ce vom obține mai multe informații… Rămâneți la curent…

Sursa: Gazzetta dello Sport
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES