Latest Posts

Fernando Alonso îl ,,țintește” pe Lewis Hamilton într-un verdict privind atingerea recordului lui Michael Schumacher

Vizualizări: 21247

Lewis Hamilton poate atinge recordul lui Michael Schumacher cu șapte titluri F1, dar îi lipsește „disciplina” legendei Ferrari. Acesta este verdictul fostului coleg de echipă de la McLaren, Fernando Alonso, care a susținut că succesul duo-ului în culmea sportului auto a fost puternic influențat de calitatea mașinilor de care dispun.

Hamilton a avansat cu un pas mai aproape de a îl egala anul trecut pe Schumacher, cu șapte Titluri Mondiale de Pilot, în timp ce a ieșit din competiție pentru a asigura cel de-al șaselea trofeu al carierei sale.

Fernando Alonso îl ,,țintește'' pe Lewis Hamilton într-un verdict privind atingerea recordului lui Michael Schumacher

 

 

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asul de la Mercedes va fi disperat să atragă nivelul în următoarele 12 luni, cu Silver Arrows care se vor îndrepta în campania 2020 ca favoriți pentru a asigura silverware. Alonso, care discută despre speranțele lui Hamilton în timpul unui interviu acordat ziarului italian La Gazzetta dello Sport, a prezis că tânărul de 35 de ani „poate câștiga al șaptelea” titlu în 2020.

Dar spaniolul a vizat ceva neînregulă la Hamilton, susținând că nu este la fel de disciplinat ca Schumacher, în timp ce sugerează că „stilul său de viață” este acceptat doar pentru că este pilot de F1.
“Fiecare are propriul caracter”, a spus Alonso, între rundele recentului Raliu Dakar. „Amândoi au dominat datorită mașinilor lor, ceea ce le-a permis să facă ceea ce și-au dorit în afara Formulei 1.

„Michael a avut mai multă disciplină și pregătire. El a fost mai mult în dinamica echipei. Lewis are un alt caracter și stil de viață care nu ar fi corect dacă ar avea o mașină normală. Șefii săi nu vor fi fericiți. Hamilton și Alonso au petrecut un an împreună la McLaren, relația dintre ei urmând să se deterioreze pe măsură ce sezonul a continuat.

 

Fernando Alonso îl ,,țintește'' pe Lewis Hamilton într-un verdict privind atingerea recordului lui Michael Schumacher

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hamilton a încheiat al doilea în campionatul din 2007 în clasamentul piloților, cu un loc deasupra lui Alonso, care a plecat din acea iarnă și s-a întors la Renault. De atunci au remarcat diferențele și s-au împrietenit, Alonso l-a felicitat pe Hamilton când a câștigat al șaselea titlu mondial de piloți anul trecut. “Am primit și un text de la Fernando, care a fost destul de uimitor”, a spus Hamilton. “Am fost foarte recunoscător pentru asta. Evident, am trecut printr-un vârtej de experiențe împreună de-a lungul anilor.

“Cu toată sinceritatea, am întotdeauna respect pentru ceea ce a obținut și pentru abilitatea sa și, de asemenea, văzând creșterea prin perioada de timp la McLaren.” Hamilton va începe a șasea apărare la titlu în martie, când va avea loc Marele Premiu al Australiei la Albert Circuit Park din Melbourne.

Britanicul a terminat pe locul doi anul trecut în fața coechipierului de la Mercedes, Valtteri Bottas, dar a ieșit de două ori în top în deschiderea sezonului.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss