More

  Latest Posts

  Fernando Alonso îl ,,țintește” pe Lewis Hamilton într-un verdict privind atingerea recordului lui Michael Schumacher

  Lewis Hamilton poate atinge recordul lui Michael Schumacher cu șapte titluri F1, dar îi lipsește „disciplina” legendei Ferrari. Acesta este verdictul fostului coleg de echipă de la McLaren, Fernando Alonso, care a susținut că succesul duo-ului în culmea sportului auto a fost puternic influențat de calitatea mașinilor de care dispun.

  Hamilton a avansat cu un pas mai aproape de a îl egala anul trecut pe Schumacher, cu șapte Titluri Mondiale de Pilot, în timp ce a ieșit din competiție pentru a asigura cel de-al șaselea trofeu al carierei sale.

  Schumi

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Asul de la Mercedes va fi disperat să atragă nivelul în următoarele 12 luni, cu Silver Arrows care se vor îndrepta în campania 2020 ca favoriți pentru a asigura silverware. Alonso, care discută despre speranțele lui Hamilton în timpul unui interviu acordat ziarului italian La Gazzetta dello Sport, a prezis că tânărul de 35 de ani „poate câștiga al șaptelea” titlu în 2020.

  Dar spaniolul a vizat ceva neînregulă la Hamilton, susținând că nu este la fel de disciplinat ca Schumacher, în timp ce sugerează că „stilul său de viață” este acceptat doar pentru că este pilot de F1.
  “Fiecare are propriul caracter”, a spus Alonso, între rundele recentului Raliu Dakar. „Amândoi au dominat datorită mașinilor lor, ceea ce le-a permis să facă ceea ce și-au dorit în afara Formulei 1.

  „Michael a avut mai multă disciplină și pregătire. El a fost mai mult în dinamica echipei. Lewis are un alt caracter și stil de viață care nu ar fi corect dacă ar avea o mașină normală. Șefii săi nu vor fi fericiți. Hamilton și Alonso au petrecut un an împreună la McLaren, relația dintre ei urmând să se deterioreze pe măsură ce sezonul a continuat.

   

  Alonso2 1

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Hamilton a încheiat al doilea în campionatul din 2007 în clasamentul piloților, cu un loc deasupra lui Alonso, care a plecat din acea iarnă și s-a întors la Renault. De atunci au remarcat diferențele și s-au împrietenit, Alonso l-a felicitat pe Hamilton când a câștigat al șaselea titlu mondial de piloți anul trecut. “Am primit și un text de la Fernando, care a fost destul de uimitor”, a spus Hamilton. “Am fost foarte recunoscător pentru asta. Evident, am trecut printr-un vârtej de experiențe împreună de-a lungul anilor.

  “Cu toată sinceritatea, am întotdeauna respect pentru ceea ce a obținut și pentru abilitatea sa și, de asemenea, văzând creșterea prin perioada de timp la McLaren.” Hamilton va începe a șasea apărare la titlu în martie, când va avea loc Marele Premiu al Australiei la Albert Circuit Park din Melbourne.

  Britanicul a terminat pe locul doi anul trecut în fața coechipierului de la Mercedes, Valtteri Bottas, dar a ieșit de două ori în top în deschiderea sezonului.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss