GP24 Media

LATEST POSTS

Fernando Alonso continuă pregătirea pentru Dakar

Vizualizări: 26851

 

De două ori campion mondial în Formula 1, Fernando Alonso este în fața unui nou mare challenge in carieră. La începutul anului viitor, pilotul spaniol va debuta în Dakar Rally, alături de Toyota.

Fernando Alonso a participat deja la câteva Rally raiduri in ultimele luni pentru a acumula experiența necesară în vederea debutului său din Dakar.

Cel mai recent eveniment la care Fernando Alonso și-a confirmat deja prezența este raliul Al Ula – Neom, organizat în acest weekend în Arabia Saudită.

Evenimentul are un traseu pe distanța de 756 de kilometri și îi va oferi lui Alonso și copilotului Marc Coma o primă experiență asupra a ceea ce urmează să îi aștepte în ianuarie, atunci când Dakarul va pleca din Arabia Saudită pentru prima oară în istorie.

“Suntem în Arabia Saudită pentru a concura la această etapă din campionatul național. Mă aflu pentru prima oară în Arabia Saudită și abia aștept să descopăr ceea ce ne așteaptă pentru Dakar Rally în ianuarie.” a comentat Alonso.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

“E un mare privilegiu sa concurez in Arabia Saudită si e o oportunitate bună să continuăm pregătirile. E o experiență complet nouă pentru mine si abia aștept startul.” a adăugat marele pilot spaniol.

“Marc și cu mine am fost deja aici pentru câteva teste, mai ales că avem o mașină complet nouă. Am parcurs shakedownjl pentru a verifica dacă totul este pus la punct pentru Dakar. E foarte important să ne asigurăm că totul e pus la punct.

Raliul Al Ula – Neom se va încheia sâmbătă, 9 noiembrie. Fernando Alonso are un palmares bogat în spatele său, cu două titluri mondiale adjudecate în Formula 1, dar și cu numeroase victorii în câteva dintre cele mai prestigioase curse de anduranță din lume.

 

Sursa: Toyota Gazoo Racing
Photocredit: Saudi Gazette
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES