More

  Latest Posts

  Fernando Alonso consideră că noul monopost Alpine este “puțin lent”

  Proaspăt revenit în Formula 1, Fernando Alonso a fost unul dintre principalii actori al testelor din Bahrain. Spaniolul a testat foarte multe setări ale noului monopost Alpine, exprimându-și opiniile în modul direct și binecunoscut.

  Cu peste 360 de tururi cronometrate în cele trei zile de teste din Bahrain, Alpine a fost una dintre echipele cele mai harnice. De altfel, Fernando Alonso a fost unul dintre piloții care au încercat diverse setări aerodinamice ale noului monopost. Chiar și așa, spaniolul este în continuare puțin nemulțumit de comportamentul mașinii Alpine.

  “Trebuie să înțelegem mai bine noul monopost, căci e încă puțin lent. Va trebui să ne reîntoarcem și să găsim unde anume îl putem îmbunătăți. Încetul cu încetul, sunt foarte bucuros de faptul că revin în Formula 1.” a declarat Fernando Alonso.

  “Sper că anul acesta va fi mai bun pentru întreaga omenire. Avem un calendar foarte ambițios, cu 23 de curse. Sper să fie foarte interesante toate și să îi avem pe spectatori înapoi în tribune, căci avem mare nevoie de ei.” a concluzionat pilotul spaniol.

  De-a lungul ilustrei sale cariere, Fernando Alonso a obținut două titluri mondiale, în 2005 și 2006, cu Renault. Spaniolul și-a anunțat prima retragere în 2018, după patru sezoane mai curând modeste alături de McLaren. După titlul obținut în WEC și după participările din Indy 500 și Dakar, Alonso revine în 2021 la Alpine, echipă cu care a semnat un angajament pe două sezoane.

   

  Sursa: France Racing

  Photocredit: Alpine


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss