Latest Posts

Fernando Alonso consideră că noul monopost Alpine este “puțin lent”

Vizualizări: 15534

Proaspăt revenit în Formula 1, Fernando Alonso a fost unul dintre principalii actori al testelor din Bahrain. Spaniolul a testat foarte multe setări ale noului monopost Alpine, exprimându-și opiniile în modul direct și binecunoscut.

Cu peste 360 de tururi cronometrate în cele trei zile de teste din Bahrain, Alpine a fost una dintre echipele cele mai harnice. De altfel, Fernando Alonso a fost unul dintre piloții care au încercat diverse setări aerodinamice ale noului monopost. Chiar și așa, spaniolul este în continuare puțin nemulțumit de comportamentul mașinii Alpine.

“Trebuie să înțelegem mai bine noul monopost, căci e încă puțin lent. Va trebui să ne reîntoarcem și să găsim unde anume îl putem îmbunătăți. Încetul cu încetul, sunt foarte bucuros de faptul că revin în Formula 1.” a declarat Fernando Alonso.

“Sper că anul acesta va fi mai bun pentru întreaga omenire. Avem un calendar foarte ambițios, cu 23 de curse. Sper să fie foarte interesante toate și să îi avem pe spectatori înapoi în tribune, căci avem mare nevoie de ei.” a concluzionat pilotul spaniol.

De-a lungul ilustrei sale cariere, Fernando Alonso a obținut două titluri mondiale, în 2005 și 2006, cu Renault. Spaniolul și-a anunțat prima retragere în 2018, după patru sezoane mai curând modeste alături de McLaren. După titlul obținut în WEC și după participările din Indy 500 și Dakar, Alonso revine în 2021 la Alpine, echipă cu care a semnat un angajament pe două sezoane.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: France Racing
Photocredit: Alpine
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

France Racing

Latest Posts

Don't Miss