Latest Posts

Fernando Alonso consideră că mai e mult de muncă la noul monopost Alpine

Vizualizări: 11599

 

După trei ani de absență, Fernando Alonso a revenit în Formula 1 în cea de-a doua zi de teste din Bahrain. Spaniolul a fost mulțumit de comportamentul pe pistă al noului monopost al celor de la Alpine, dar, consideră că mai este mult de muncă pentru a readuce echipa franceză în fruntea plutonului.

În primele două zile de teste, Alpine a efectuat cele mai multe tururi dintre toate echipele participante la testul din Bahrain. La acest record a contribuit și Fernando Alonso, cel care sâmbătă a încercat toate setările posibile pentru a aduce un feedback important echipei sale.

“Monopostul merge bine. Totuși, cred că trebuie să înțelegem mai bine noile caracteristici aerodinamice și regulile din 2021. Prin urmare, mai e de muncit, dar cred că am urmat programul stabilit înaintea testelor, ieri prin Esteban, astăzi prin mine.” a declarat Fernando Alonso după cea de-a doua zi de teste din Bahrain.

Întrebat și de alegerea pneurilor pentru testul din Bahrain, Alonso a oferit un răspuns scurt. “Cred că alegerea pentru test a fost simplă. Pneuri de compoziție dură și parcurgerea cât mai multor tururi de circuit.” a încheiat fostul campion mondial.

Fernando Alonso va reveni pe pistă astăzi în ultima sesiune de teste din presezon. Debutul său oficial cu noua echipă Alpine va avea loc peste două săptămâni, pe 28 martie, cu prilejul Marelui Premiu al Bahrainului, gazda primei etape a Campionatului Mondial de Formula 1.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Racing News 365
Photocredit: Alpine
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Racing News 365

Latest Posts

Don't Miss