GP24 Media

LATEST POSTS

Fernando Alonso consideră că lupta din pluton va fi acerbă în 2021

Vizualizări: 9974

 

Proaspăt revenit în Formula 1 după trei ani, Fernando Alonso are un obstacol dificil înaintea debutului în noul sezon competițional. Spaniolul a fost implicat într-un accident de circulație acum câteva și se află într-o cursă contracronometru pentru a-și reintra în forma optimă în vederea participării la testul din presezon.

Într-un interviu acordat revistei Formula 1 Magazine, Fernando Alonso a discutat despre noul sezon, despre ambițiile sale, dar și despre așteptările sale. “Nu m-am gândit încă la asta. Sunt într-un stadiu mult prea timpuriu cu pregătirile.” a comentat Alonso.

“Poate testul din iarnă îmi voi putea creiona o imagine de ansamblu asupra felului în care va arăta prima cursă și pentru ce anume mă voi bate în acest an. La momentul actual, nu am nici un soi de gând în legătură cu toate aceste lucruri.” a adăugat spaniolul.

Alonso revine în sânul echipei care i-a adus titlurile mondiale din 2005 și 2006. Renault, redenumită Alpine începând cu 2021, a făcut progrese importante în 2020, iar cele trei podiumuri aduse de Ricciardo și Ocon au fost suficiente pentru clasarea pe locul al cincilea în clasamentul general al constructorilor.

După prima retragere din 2018, Fernando Alonso a cochetat și cu alte competiții. În anduranță, asturianul și-a adjudecat titlul mondial, alături de cele două victorii de la Le Mans din 2018 și 2019. De asemenea, tot în materie de anduranță, Alonso și-a mai adăugat în palmares triumfuri la Sebring și Daytona. Totodată, Alonso a participat în două rânduri la Indy 500, în 2017 și 2019, și la Raliul Dakar, în 2020.
“Realist vorbind, trebuie să rămânem cu capul pe umeri și să conștientizăm faptul că performanțele nu vor fi cu mult mai diferite față de anul trecut. În continuare, Mercedes sunt favoriți, urmați de Red Bull, iar apoi vor fi câteva echipe în pluton, într-o luptă foarte strânsă.” a continuat Alonso.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

“Alpine se află în acel grup de echipe și va fi foarte interesant de urmărit cine se va adapta cel mai bine la noul regulament. Cred că va fi foarte strâns. Putem să fim pe șase-șapte pe grila de start, dar la fel de bine putem fi pe locul 15. Datorita noastră este să ne luptăm să fim în mod constant în top zece.” a concluzionat marele campion spaniol.

Revenirea lui Fernando Alonso în Marele Circ va avea loc cu ocazia Marelui Premiu al Bahrainului, programat să se desfășoare la finalul lunii martie. În acest sezon, spaniolul va face echipă cu Esteban Ocon la Alpine.

Sursa: Inside Racing
Photocredit: Planet F1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES