Latest Posts

Fernando Alonso consideră că este în continuare cel mai valoros pilot din Formula 1

Vizualizări: 11428

Fernando Alonso revine în Formula 1 după o pauză de trei ani. Spaniolul va concura pentru Alpine, echipă alături de care a atins gloria supremă a câștigării titlului mondial, în 2005 și 2006, atunci când se numea Renault.

Chiar și după trei ani de absență, înaintea cursei din Bahrain, Alonso rămâne încrezător asupra valorii sale. De altfel, spaniolul consideră că este în continuare cel mai valoros pilot din Formula 1. Mai mult, Alonso este optimist asupra formei sale, declarând că nu și-a pierdut abilitățile de a conduce un monopost de Formula 1.

“Va fi ceva extraordinar. Abia aștept să revin. Sunt câțiva piloți foarte talentați și tineri care au venit din formulele inferioare, dar îi avem și pe Lewis, Sebastian și Kimi. Și pe Max, unul dintre tinerii de mare valoare. Avem o grilă competitivă și va o adevărată provocare să mă duelez cu ei. Chiar și așa, consider că sunt în continuare cel mai valoros pilot din grila actuală.” a declarat Alonso pentru BBC Sport.

Fernando Alonso a concurat ultima oară în Formula 1 în 2018. După patru ani modești petrecuți alături de McLaren, spaniolul a luat o pauză și a concurat în anduranță, rally raid, dar și la Indy 500. Între timp, Alonso și-a mai trecut în palmares o victorie la Le Mans, dar și titlul mondial în campionatul mondial de anduranță în 2019.

“Am revenit în Formula 1 cu scopul clar de a mă lupta pentru victorii și sper și pentru un nou titlu mondial. Înțeleg pe deplin faptul că anul acesta lucrul acesta este improbabil și nici nu mă aștept vreun miracol să se întâmple. Chiar și așa, ne pregătim pentru 2022 și pentru introducerea noului regulament tehnic.” a concluzionat marele pilot spaniol.

Alături de Fernando Alonso, în cadrul echipei Alpine va mai fi și Esteban Ocon. Cu Alonso și cu noua structură franceză ne vom întâlni în weekend, atunci când este programat să se desfășoare Marele Premiu al Bahrainului, gazda primei etape din Formula 1.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: BBC Sport
Photocredit: Alpine
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

BBC Sport

Latest Posts

Don't Miss