More

  Latest Posts

  Fernando Alonso consideră că este în continuare cel mai valoros pilot din Formula 1

  Fernando Alonso revine în Formula 1 după o pauză de trei ani. Spaniolul va concura pentru Alpine, echipă alături de care a atins gloria supremă a câștigării titlului mondial, în 2005 și 2006, atunci când se numea Renault.

  Chiar și după trei ani de absență, înaintea cursei din Bahrain, Alonso rămâne încrezător asupra valorii sale. De altfel, spaniolul consideră că este în continuare cel mai valoros pilot din Formula 1. Mai mult, Alonso este optimist asupra formei sale, declarând că nu și-a pierdut abilitățile de a conduce un monopost de Formula 1.

  “Va fi ceva extraordinar. Abia aștept să revin. Sunt câțiva piloți foarte talentați și tineri care au venit din formulele inferioare, dar îi avem și pe Lewis, Sebastian și Kimi. Și pe Max, unul dintre tinerii de mare valoare. Avem o grilă competitivă și va o adevărată provocare să mă duelez cu ei. Chiar și așa, consider că sunt în continuare cel mai valoros pilot din grila actuală.” a declarat Alonso pentru BBC Sport.

  Fernando Alonso a concurat ultima oară în Formula 1 în 2018. După patru ani modești petrecuți alături de McLaren, spaniolul a luat o pauză și a concurat în anduranță, rally raid, dar și la Indy 500. Între timp, Alonso și-a mai trecut în palmares o victorie la Le Mans, dar și titlul mondial în campionatul mondial de anduranță în 2019.

  “Am revenit în Formula 1 cu scopul clar de a mă lupta pentru victorii și sper și pentru un nou titlu mondial. Înțeleg pe deplin faptul că anul acesta lucrul acesta este improbabil și nici nu mă aștept vreun miracol să se întâmple. Chiar și așa, ne pregătim pentru 2022 și pentru introducerea noului regulament tehnic.” a concluzionat marele pilot spaniol.

  Alături de Fernando Alonso, în cadrul echipei Alpine va mai fi și Esteban Ocon. Cu Alonso și cu noua structură franceză ne vom întâlni în weekend, atunci când este programat să se desfășoare Marele Premiu al Bahrainului, gazda primei etape din Formula 1.

  Sursa: BBC Sport

  Photocredit: Alpine


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss