More

  Latest Posts

  Fernando Alonso așteaptă upgrade-urile pentru Imola

  Fernando Alonso a fost unul dintre ghinioniștii etapei de debut din Bahrain. Spaniolul a abandonat din motive tehnice, deși a avut o evoluție foarte bună atât în calificări, cât și în cursă.

  Debutul noului sezon părea de vis pentru Fernando Alonso. După o sesiune de calificări în care a adus monopostul Alpine în Q3, spaniolul a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme tehnice în cursă. Nici Esteban Ocon nu a punctat, astfel, Alpine nu are nici un punct adunat în clasamentul constructorilor.

  Pentru echipa franceză urmează primul periplu european, la Imola, în Italia. În acest sfârșit de săptămână, Fernando Alonso revine pe circuitul în care și-a adjudecat o victorie memorabilă, în 2005, după un duel foarte intens purtat cu Michael Schumacher.

  “Îmi place traseul de la Imola și sunt bucuros că a revenit în Formula 1. În 2020, a fost o cursă foarte spectaculoasă și cred că schimbările circuitului l-au făcut mai atractiv față de ultima oară când am concurat eu aici, în 2006.” a declarat Fernando Alonso pentru Race Fans.

  “Este puțin ciudat să ne aflăm în Europa atât de devreme în sezon. De obicei, ajungem pe Bătrânul Continent abia atunci când vremea este foarte bună, în jurul verii.” a continuat același Fernando Alonso în cadrul interviului acordat pentru Race Fans.

  Fernando Alonso a concurat ultima oară la Imola în 2006. La ediția din acel an, Alonso a continuat duelul cu Michael Schumacher. Dacă în 2005, spaniolul l-a învins pe Schumacher, în 2006, Alonso a făcut o greșeală pe finalul cursei care i-a permis rivalului său de la Ferrari să-și adjudece prima victorie din acel sezon.

  Spaniolul a discutat succint și despre upgrade-urile aerodinamice pe care echipa sa le propune pentru întrecerea din acest weekend. “Avem un pachet aerodinamic nou-nouț pentru acest grand prix. Mai mult, vom testa niște elemente aerodinamice în antremantele de vineri, tocmai pentru a îmbunătăți viitoarele upgradeuri.

  Marele Premiu al Regiunii Emilia-Romagna va debuta vineri, 16 aprilie, cu primele sesiuni de antrenamente libere. Acțiunea din Italia va putea fi vizionată de fanii Formulei 1 din România, pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport 3.

  Mai multe știri din Formula 1 găsiți AICI!

  Sursa: Race Fans

  Photocredit: Alpine


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss