Latest Posts

Femeia din motorsport are suflet blând

Vizualizări: 34618

În orice domeniu, fie că este vorba despre sfera politicului, a afacerilor, sau a culturii, până la cea a sportului, și chiar a motorsport-ului, pretutindeni găsim femei care înfățișează modele demne de urmat. Pentru că astăzi este 1 martie și începem luna primăverii și totodată ne apropiem de Ziua Femeii, vă invit să ne bucurăm împreună, citind această “poveste” a unei domnițe curajoase:

Zi de weekend.
Îmi beau sfânta cafea, îmbunătățita, mai nou, cu my new guilty pleasure, fără a vrea sa fac reclama vreunei firma: biscuiți sfărâmați. Îmi țingăne telefonul. Ma uit la mesaj: “Neață, ce faci lady?”
Imediat mă binedispun și continuăm conversația.

Cunoașteți genul acela de oameni, cu care, deși nu vorbești zilnic, de fiecare dată când repornești discuția cu ei, totul decurge natural?
Recunoașteți de îndată dacă vă e bine sau dacă treceți printr-o perioadă mai dificilă.
În câteva fraze vă repuneți la zi și aveți certitudinea că v-ați citit reciproc jurnalul și vă simți flatați deoarece faceți parte din cercul de încredere.

În această categorie pot să încadrez câțiva oameni. Puțini! 
Fie că este vorba despre părinți, frați, prieteni sau cunoștințe, cu siguranță recunoașteți din această descriere, o astfel de persoană. Astăzi vreau să fie ziua în care vă povestesc despre Ana.
Ana Maria Florea, cunoscută în lumea mass mediei, în cercurile pasionaților de motorsport și de fotografie.

Femeile, de-a lungul istoriei, au reușit să demonstreze că pe lângă grație și farmec, sunt niște luptătoare și deși greutățile vieții nu le-au ocolit, diplomația nativă și șarmul le-au ajutat să se afirme. Astăzi vreau să vă deschid ușa spre Ana, femeia puternică cu suflet blând.

Ea apare ca o blândețe printre oameni și are mereu aparatul foto la gât. Parcă ar fi o extensie a ei. Pozează, fotografiază, duce totul la nivel de artă și ii adaugă un strop de iubire. Imortalizează cele mai aparte cadre. Iar când nu fotografiază, scrie. Mult și din suflet. Este omul sensibil și sincer, cu sufletul catifelat. Genul acela de om care te face să ți-l dorești în preajmă. Femeia cu o frumusețe aparte! Și transpune acest aparte în scrierile ei, în felul de a fi și de a se comporta.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cine se apropie de un astfel de om simte o plăcută senzație de căldură.
Mie îmi pare că “Frumosul atrage frumos și așa se face lumea mai bună”. E un crez al meu și sunt convinsă că doar cu pozitivism putem face lumea un loc mai bun.

Ana, om discret şi calm, cu o inimă caldă şi iubitoare.
Mi-aș dori să cunoaștem oamenii după sufletul, nu doar după nume.

Puterea ei stă în viziunea sa, în nivelul său de împuternicire, în puterea de a o lua mereu de la început, chiar și atunci când îi este greu.

În lumea motorsportului, plină cu personaje pline de culoare, cu personalități spumoase și povești interesante, se remarcă tandrețea Anei.

Despre proiectele Anei, vă invit să urmăriți noutățile pe care urmează să le lanseze în această lună. (GP24 Ladies by Ana Maria Florea) Doar v-am spus cât de frumos și creativ scrie!

Acest articol este scris de Dariana Mateuț

Sursa: Dariana Mateuț
Photocredit: GP24 Motorsports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Dariana Mateuț

Latest Posts

Don't Miss