More

  Latest Posts

  Felipe Massa își exprimă opinia în legătură cu subiectul Schumacher vs Hamilton

  Fostul pilot Ferrari, Felipe Massa, consideră că, din punct de vedere tehnic, Michael Schumacher era mai bun, însă, dintre cei doi, Lewis Hamilton este mai talentat. Britanicul a doborât recordul lui Schumacher, de 91 de victorii, duminică, în Grand Prix-ul Portughez, declanșând numeroase dezbateri, cu privire la cine este mai bun.

  Felipe Massa, care a fost coechipierul lui Scumacher, la Ferrari, în 2006 și s-a luptat cu Hamilton, pentru titlu, în 2008, spune că este complicat să facă o comparație între cei doi, deoarece nu a fost partenerul campionului en-titre.

  „E dificil să îi compari. Nu am fost coechipierul lui Lewis. Trebuie să concurezi cu amândoi, în aceleași monoposturi, că să poți face o comparație. Dar amândoi sunt excepționali, talentați și diferiți, piloți compleți din multe puncte de vedere. Aș spune că pe partea tehnica, Michael era mai priceput. Nu îl văd pe Lewis lucrând masiv cu inginerii, înțelegând toată mecanica. Nu cred că poate cunoaște 100% monopostul.”

  „Dar talentul și ritmul fac diferența. Michael se antrena fizic foarte mult, avea cunoștinte serioase. Nu sunt sigur că Lewis e la fel, în ceea ce privește antrenamentul, sau partea tehnică. Dar face totul perfect. Poate chiar și în ceea ce privește talentul, este peste Schumacher. Deoarece chiar dacă nu se antrenează în continuu, poate să performeze perfect”, a concluzionat Massa.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss