Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Fausto Gresini: „Jorge Martin este o combinatie intre Marquez si Lorenzo”

  Fausto Gresini, patronul echipei Del Conca Gresini Moto3, echipa cu care Jorge Martin a devenit campion mondial in 2018, a avut numai cuvinte de lauda pentru pilotul sau si il aseamana pe tanarul spaniol cu doi dintre cei mai importanti piloti de pe grila clasei regine – Jorge Lorenzo si Marc Marquez.

  Jorge Martin s-a impus saptamana trecuta la Sepang si si-a asigurat titlul de campion mondial al clasei Moto3, oferindu-i doar motive de bucurie lui Fausto Gresini. Seful echipei campioane a oferit un interviu publicatiei spaniole Marca, in care a vorbit despre performantele lui Martin.

  Printre cele mai interesante declaratii ale lui Gresini se numara o comparatie inedita: „El [Jorge Martin] este un mix intre Jorge Lorenzo si Marc Marquez. Spun asta pentru ca are si finete in stilul sau de pilotaj, dar este si agresiv, este capabil sa se lupte ca un adevarat razboinic.”

  Drumurile celor doua parti se vor desparti la finalul acestui sezon, cel putin pentru moment. Jorge Martin va face pasul la Moto2, unde va concura pentru echipa finlandezului Aki Ajo. Gresini considera ca spaniolul va ajunge sa concureze chiar la clasa regina: „Cu siguranta, il vad ca pe un viitor pilot la clasa MotoGP. In deceniul ce urmeaza vom auzi des despre performantele lui si vom citi multe pagini despre Jorge Martin.”

  credit interviu – Marca

  credit foto – Eurosport Deutschland  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss