More

  Latest Posts

  Fanii lansează o petiție prin care cer echipei Ferrari să-l păstreze pe Kimi Raikkonen

  Fanii vor ca Kimi Raikkonen să rămână la Ferrari

  Ferrari este pregatita sa il inlocuiasca pe Kimi Raikkonen cu viitoarea sa stea Charles Leclerc in Formula 1 pentru 2019, potrivit mai multor surse. Kimi, care va sărbători cea de-a 39-a aniversare în luna octombrie, a câștigat anul trecut o prelungire a contractului cu echipa italiană.

  Formula 1 se bucură de un boom de tinere talente. Piloți cum ar fi Max Verstappen, Charles Leclerc, Esteban Ocon și Pierre Gasly  sunt gata să devină noile vedete. Cu toate acestea, cel mai batran dintre cei de pe grilă, Kimi Raikkonen, de 38 de ani din Finlanda, continuă să ramana unul dintre cei mai interesanți piloți ai Formulei 1, rupându-se de convenții prin caracterul și comportamentul său.

  Raikkonen, care este foarte privat, a creat o prezență socială numai în decembrie anul trecut și a devenit deja cel de-a cincelea  pilot de Formula 1 pe Instagram.

  Cu toate ca a câștigat 20 de curse de Formula 1 în cariera sa și campionatul mondial în 2007, personalitatea sa l-a făcut atât de popular. Kimi Raikkonen a devenit notoriu în Formula 1 pentru faptul că a disprețuit numeroasele activități auxiliare, cum ar fi obligațiile mass-media și angajamentele sponsorilor; răspunsurile sale greșite la întrebări, adesea livrate într-un mod monoton; și comentariile sale abrupte față de echipa sa pe team radio.

  Un sondaj de opinie realizat in 2017 l-a clasat pe acesta ca al treilea cel mai popular pilot de Formula 1, în spatele lui Lewis Hamilton de la Mercedes și Fernando Alonso de la McLaren. Nu este o surpriză faptul că fanii vor ca Kimi să rămână la Ferrari și au început o petiție prin care cer echipei Maranello să-l mențină pe pilotul finlandez  cel puțin încă un sezon. La doar cateva ore dupa ce a fost lansata, aproape 400 de persoane au semnat petitia.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss