More

  Latest Posts

  Fabio Quartararo – 10 lucruri pe care poate nu le știați despre noul Campion Mondial din MotoGP

  Quartararo a fost încoronat Campion Mondial MotoGP în 2021 duminica trecută la Misano. Iată 10 lucruri pe care poate nu le știați despre francez.

  1. Pilotul Yamaha este din Nisa, Franța și a început să meargă pe motociclete la doar 4 ani, îndrumat de Jean Phillipe Henry și tatăl său Etienne, care a fost fost campion al Franței la clasa 125cc.

  2. Tatăl său a fost și lăcătuș, în timp ce mama sa Martine este coafezp. Fabio locuiește în prezent în Andorra.

  3. Quartararo este un om popular în lumea sporturilor cu motor, fiind bun prieten cu pilotul de F1 Daniel Ricciardo. Pilotul McLaren nu este singurul pilot de F1 care are o relație bună cu Campionul MotoGP din 2021, Pierre Gasly și Esteban Ocon fiind de asemenea considerați prieteni.

  4. Quartararo este un mare fan al superstarului reggaeton-ului J Balvin și bănuim că şi cântărețul columbian este un fan al pilotului Yamaha, deoarece cei doi se urmăresc pe Instagram.

  5. Cel mai apropiat prieten al lui este Thomas Maubant, cu cei doi întâlnindu-se pe plajă in copilaria lor. Cei doi lucrează acum strâns împreună în padocul MotoGP.

  FCjBscbWUA4wJkq

  6. Simțul modei al lui Quartararo a fost adesea observat în padoc în weekendurile de Grand Prix, iar francezul a făcut chiar și un moment de modeling pentru Dolce & Gabbana în timpul său liber.

  7. Cunoscut și sub numele de El Diablo, el și-a câștigat porecla după ce şi-a făcut o cască-replică Roberto Locatelli pe care avea un autocolant cu un diavol.

  8. În afară de a face niște modeling în timpul liber, Quartararo s-a apucat și de golf în acest sezon, jucând de luni până vineri înainte de Assen TT, deși, judecând după celebrările sale de după cursă, ar putea avea nevoie să meargă pe terenul de golf mai des.

  9. Quartararo și-a început chiar și propriul trend online, provocându-i pe șoferi să meargă cât mai departe cu cât mai puțin combustibil, folosind hashtag-ul #FQFUELCHALLENGE pentru ca jucătorii să-și posteze rezultatele. Este un joc care a prins în padoc, cu un număr de piloţi care își postează eforturile atunci când folosesc hashtag-ul.

  10. După o zi grea de curse, nu există nimic ca un burger pentru Campionul din 2021, cu dragostea lui pentru mâncarea binecunoscută printre fanii MotoGP.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss