More

  Latest Posts

  F1: Wolff nu vrea să stea în calea noilor talente

  Viitorul lui Toto Wolff la Mercedes este încă, incert. Echipa continuă să fie o sursă de zvonuri și intrigi în padoc. Deși directorul celor de la Silver Arrows spune că nu a luat încă o decizie în ceea ce privește implicarea sa în F1 în viitor, a spus că este sigur că nu vrea să împiedice alte talente să își atingă potențialul maxim.

  Se credea la un moment dat că Wolff ar fi luat în considerare pentru preluarea șefiei Formulei 1, totuși fostul șef Ferrari, Stefano Domenicali, a primit această funcție, urmând să fie efectivă din 1 ianuarie 2021.

  „În mod clar iubesc oamenii cu care lucrez și sunt încântat să lucrez cu Daimler și Ola Kallenius. Asta mă leagă încă de echipă, dar nu stiu ce înseamnă asta în ceea ce privește viitorul.”

  „Cred că am o responsabilitate față de familia mea din Mercedes. Nu vrem să pierdem o persoană cu experiență, dar nu vrem să neglijăm talentele proaspete. Am făcut asta în trecut cu Paddy Lowe, Mark Ellis și încă câțiva. Și din același principiu nu m-aș scoate afară din ecuație.”

  Wolff deține și acțiuni în cadrul echipei. El a spus recent că o posibilitate ar fi și să se implice de la distanță. Asta i-ar oferi mai mult timp cu familia, dar ar rămâne și în cadrul Mercedes.

  „Când ești atât de apropiat de acțiunea din sport, nu maii ești capabil să iți formezi o imagine de ansamblu. Trebuie să poți să te retragi și să analizezi ce înseamnă totul pentru tine”, a spus Wolff.

  „Cred că e un sport minunat. Ce facem este fantastic, iar oamenii sunt foarte pasionați. Avem o audiență de peste 1 miliard de persoane, în vremurile normale. Când nu exista virusul, tribunele erau umplute până la refuz.”

  „Câteodată mă trezesc intrebandu-mă dacă îmi place ce fac. Când am ședințe de multe ori nu mă simt în largul meu, dar când sunt cu echipa, cu oamenii mei, iubesc totul.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss