Latest Posts

F1: Wolff nu vrea să stea în calea noilor talente

Vizualizări: 9843

Viitorul lui Toto Wolff la Mercedes este încă, incert. Echipa continuă să fie o sursă de zvonuri și intrigi în padoc. Deși directorul celor de la Silver Arrows spune că nu a luat încă o decizie în ceea ce privește implicarea sa în F1 în viitor, a spus că este sigur că nu vrea să împiedice alte talente să își atingă potențialul maxim.

Se credea la un moment dat că Wolff ar fi luat în considerare pentru preluarea șefiei Formulei 1, totuși fostul șef Ferrari, Stefano Domenicali, a primit această funcție, urmând să fie efectivă din 1 ianuarie 2021.

„În mod clar iubesc oamenii cu care lucrez și sunt încântat să lucrez cu Daimler și Ola Kallenius. Asta mă leagă încă de echipă, dar nu stiu ce înseamnă asta în ceea ce privește viitorul.”

„Cred că am o responsabilitate față de familia mea din Mercedes. Nu vrem să pierdem o persoană cu experiență, dar nu vrem să neglijăm talentele proaspete. Am făcut asta în trecut cu Paddy Lowe, Mark Ellis și încă câțiva. Și din același principiu nu m-aș scoate afară din ecuație.”

Wolff deține și acțiuni în cadrul echipei. El a spus recent că o posibilitate ar fi și să se implice de la distanță. Asta i-ar oferi mai mult timp cu familia, dar ar rămâne și în cadrul Mercedes.

„Când ești atât de apropiat de acțiunea din sport, nu maii ești capabil să iți formezi o imagine de ansamblu. Trebuie să poți să te retragi și să analizezi ce înseamnă totul pentru tine”, a spus Wolff.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Cred că e un sport minunat. Ce facem este fantastic, iar oamenii sunt foarte pasionați. Avem o audiență de peste 1 miliard de persoane, în vremurile normale. Când nu exista virusul, tribunele erau umplute până la refuz.”

„Câteodată mă trezesc intrebandu-mă dacă îmi place ce fac. Când am ședințe de multe ori nu mă simt în largul meu, dar când sunt cu echipa, cu oamenii mei, iubesc totul.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss