GP24 Media

LATEST POSTS

F1: Williams, foarte aproape de vânzare

Vizualizări: 18206

Williams, una dintre echipele cu performanțe remarcabile în Formula 1, trece printr-o perioadă dificilă și ia în considerare vânzarea echipei.

Din cauza coronavirusului, dar și a problemelor financiare, echipa britanică vrea cumva să iasă la vânzare și așteaptă deja ofertele.

Echipa a lansat un comunicat în care aflăm: “Departamentul WGPH ia în considerare mai multe opțiuni pentru companie. Avem deja 3 idei: creșterea capitalului pentru afacere, cesionarea unei părți minoritare din WGPH, cesionarea unei părți majoritate din WGPH, aici incluzând o potențială vânzare a companiei. În timp ce nicio decizie nu a fost luată în ceea ce privește rezultatul optim al veniturilor, pentru a facilita discuțiile cu potențiali investitori, compania anunța că acest proces de vânzare va fi unul formal. La ora actuală, compania nu a primit o ofertă concretă în acest moment când publicăm anunțul, dar putem confirma că suntem în discuții preliminare cu câțiva mici investitori ce își doresc să investească în companie. Nu este o certitudine clară atunci când va apărea o ofertă și nici nu putem determina termenii unei oferte. Departamentul WGPH își rezervă dreptul de a altera sau de a termina procesul oricând și când se va termina, vom face un anunț oficial. Totodată, departamentul WGPH își rezervă dreptul de a respinge orice ofertă sau apropiere ce nu ne poate ajuta oricând.”

Anul trecut, Williams a ieșit pe o pierdere de 13 milioane de lire sterline, bugetul total acumulat fiind unul de 160, 2 milioane de lire sterline față de 2018 atunci când bugetul a fost de 176, 5 milioane.

Totodată, partenerul lor principal, Rokit a decis să încheie parteneriatul cu echipa britanică.

Foto-Facebook-Rokit Williams Racing

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES