More

  Latest Posts

  F1: Williams, foarte aproape de vânzare

  Williams, una dintre echipele cu performanțe remarcabile în Formula 1, trece printr-o perioadă dificilă și ia în considerare vânzarea echipei.

  Din cauza coronavirusului, dar și a problemelor financiare, echipa britanică vrea cumva să iasă la vânzare și așteaptă deja ofertele.

  Echipa a lansat un comunicat în care aflăm: “Departamentul WGPH ia în considerare mai multe opțiuni pentru companie. Avem deja 3 idei: creșterea capitalului pentru afacere, cesionarea unei părți minoritare din WGPH, cesionarea unei părți majoritate din WGPH, aici incluzând o potențială vânzare a companiei. În timp ce nicio decizie nu a fost luată în ceea ce privește rezultatul optim al veniturilor, pentru a facilita discuțiile cu potențiali investitori, compania anunța că acest proces de vânzare va fi unul formal. La ora actuală, compania nu a primit o ofertă concretă în acest moment când publicăm anunțul, dar putem confirma că suntem în discuții preliminare cu câțiva mici investitori ce își doresc să investească în companie. Nu este o certitudine clară atunci când va apărea o ofertă și nici nu putem determina termenii unei oferte. Departamentul WGPH își rezervă dreptul de a altera sau de a termina procesul oricând și când se va termina, vom face un anunț oficial. Totodată, departamentul WGPH își rezervă dreptul de a respinge orice ofertă sau apropiere ce nu ne poate ajuta oricând.”

  Anul trecut, Williams a ieșit pe o pierdere de 13 milioane de lire sterline, bugetul total acumulat fiind unul de 160, 2 milioane de lire sterline față de 2018 atunci când bugetul a fost de 176, 5 milioane.

  Totodată, partenerul lor principal, Rokit a decis să încheie parteneriatul cu echipa britanică.

  Foto-Facebook-Rokit Williams Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss