Latest Posts

F1: Verstappen urmează să depună mărturie la protestul de la Red Bull.

Vizualizări: 17481

Corpul de conducere al F1 va auzi joi un protest depus de echipei Red Bull Racing împotriva pedeapsă îngăduitoare impuse lui Lewis Hamilton de către arbitri de la Silverstone. Max Verstappen și-a văzut avantajul de campionat redus când Lewis Hamilton a lovit anvelopa din spate dreaptă la virajul de mare viteză „Copse” din turul de deschidere al recentului GP britanic.

„Sunt un pic învinețit, desigur, dar este normal după un impact atât de mare, dar mă antrenez și mă simt bine”, a spus Olandezul marți. Verstappen, în vârstă de 23 de ani, a făcut o cursă de 24 de ore pe simulatorul său de acasă în weekend pentru a-și testa reacțiile și a spus că se simte „absolut bine”.

F1

„Pisicile mele se urcă pe simulator”, a râs el în timpul fluxului live al cursei. „Sper să nu sară sub pedala de frână pentru că voi face din ea o clătită”. „Le voi numi Toto și Lewis”, a glumit el.

Între timp, mult mai în serios, FIA a confirmat că Red Bull și-a urmărit într-adevăr amenințarea de a se opune oficial de la penalizarea de 10 secunde în cursă a lui Hamilton pentru provocarea incidentului – ceea ce i-a permis încă să câștige cursa.  Documentul a solicitat managerului echipei Red Bull „și martorilor pe care concurentul îi poate solicita” să se prezinte la audierea de protest prin link video la ora locală 16:00, în Ungaria, joi.

F1

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Speculațiile timpurii sunt că „noile dovezi” pe care Red Bull ar trebui să le prezinte pentru a avea succes este mărturia personală a lui Verstappen. „Știu ce s-a întâmplat la Silverstone când eram în mașină”, a spus Verstappen marți, „și evident că simt un anumit mod în legătură cu cum s-a încheiat cursa mea”. „Echipa se poate ocupa de latura oficială a lucrurilor și de orice lucru care trebuie analizat după incident, dar meseria mea este aceeași ca întotdeauna – să fiu cel mai bun posibil și să încerc să câștig duminică”.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Ziggo Sport
Photocredit: Red Bull Content Pool / Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Ziggo Sport

Latest Posts

Don't Miss