More

  Latest Posts

  F1: Verstappen urmează să depună mărturie la protestul de la Red Bull.

  Corpul de conducere al F1 va auzi joi un protest depus de echipei Red Bull Racing împotriva pedeapsă îngăduitoare impuse lui Lewis Hamilton de către arbitri de la Silverstone. Max Verstappen și-a văzut avantajul de campionat redus când Lewis Hamilton a lovit anvelopa din spate dreaptă la virajul de mare viteză „Copse” din turul de deschidere al recentului GP britanic.

  „Sunt un pic învinețit, desigur, dar este normal după un impact atât de mare, dar mă antrenez și mă simt bine”, a spus Olandezul marți. Verstappen, în vârstă de 23 de ani, a făcut o cursă de 24 de ore pe simulatorul său de acasă în weekend pentru a-și testa reacțiile și a spus că se simte „absolut bine”.

  F1

  „Pisicile mele se urcă pe simulator”, a râs el în timpul fluxului live al cursei. „Sper să nu sară sub pedala de frână pentru că voi face din ea o clătită”. „Le voi numi Toto și Lewis”, a glumit el.

  Între timp, mult mai în serios, FIA a confirmat că Red Bull și-a urmărit într-adevăr amenințarea de a se opune oficial de la penalizarea de 10 secunde în cursă a lui Hamilton pentru provocarea incidentului – ceea ce i-a permis încă să câștige cursa.  Documentul a solicitat managerului echipei Red Bull „și martorilor pe care concurentul îi poate solicita” să se prezinte la audierea de protest prin link video la ora locală 16:00, în Ungaria, joi.

  F1

   

  Speculațiile timpurii sunt că „noile dovezi” pe care Red Bull ar trebui să le prezinte pentru a avea succes este mărturia personală a lui Verstappen. „Știu ce s-a întâmplat la Silverstone când eram în mașină”, a spus Verstappen marți, „și evident că simt un anumit mod în legătură cu cum s-a încheiat cursa mea”. „Echipa se poate ocupa de latura oficială a lucrurilor și de orice lucru care trebuie analizat după incident, dar meseria mea este aceeași ca întotdeauna – să fiu cel mai bun posibil și să încerc să câștig duminică”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Ziggo Sport

  Photocredit: Red Bull Content Pool / Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss