More

  Latest Posts

  F1: Uniunea Vettel-Ferrari continuă să se descompună

  Relația lui Sebastian Vettel cu Ferrari a continuat să se deterioreze după reluarea sezonului 2020 în Austria. A fost primul week-end de cursă, de când echipa de la Maranello a luat decizia de a alunga al patrulea campion mondial la sfârșitul anului. În cele din urmă, evenimentul a clarificat amploarea problemelor Ferrari cu mașina sa din 2020, Vettel nici măcar nu a ajuns în segmentul Q3 în calificare. „Ne lipsește o secundă pentru a face pole – șapte zecimi doar pe piesele drepte”, a declarat șeful echipei, Mattia Binotto.

  Dar, pe fondul zvonurilor, designul motorului Ferrari a fost împiedicat ca urmare a scandalului de înșelăciune din 2019, reporterii au subliniat că mașina nouă era de fapt considerabil mai lentă decât predecesorul său în Austria în urmă cu un an. „Ne comparăm cu competiția, nu cu anul precedent”, a insistat Binotto.

  El spune că problema este „o combinație între motor și aerodinamică” și a spus că unele piese noi vor ajunge pentru următoarea cursă în Austria, iar apoi este stabilită o actualizare mai mare pentru Ungaria. „Dar nu va fi o soluție finală”, a avertizat italianul. „Dezvoltarea motorului este înghețată pentru acest an și nu vom putea reduce atât de repede rezistența aerodinamică”. [Drag]

  Cu toate acestea, situația mărește și diferențele evidente dintre Vettel și Ferrari. Lăudând cu multă importanță pe Charles Leclerc pentru „lupta ca un leu” pe un podium neașteptat, Binotto a fost mult mai puțin generos cu laudele pentru pilotul german. „Cu siguranță nu a fost cea mai bună cursă a lui Vettel astăzi”, a spus el pentru Sky Italia când a fost întrebat despre Vettel. El a spus că mașina este mai puțin ușor de condus decât a fost vineri.

  „În ceea ce privește incidentul (cu Carlos Sainz), nu a fost o mișcare grozavă a lui și el este conștient de asta”. „Cred că este o rușine pentru că astăzi ar fi fost important să obținem puncte, mai ales când concurenții noștri direcți nu s-au putut”, a adăugat Binotto. Din partea sa, Vettel a negat vina pentru cursa sa slabă. „Ceva nu era în regulă cu mașina”, a spus el. „Nu am avut încredere și chiar mă bucur că am învârtit-o doar o singură dată”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss