GP24 Media

LATEST POSTS

F1: Testele Pre-Sezon: Vettel în fața Sainz la sfârșitul de prima zi

Vizualizări: 15080

F1: Testele Pre-Sezon: Vettel în fața Sainz la sfârșitul de prima zi

Sebastian Vettel sa bucurat de o întoarcere satisfăcătoare la cockpit-ul Ferrari, deoarece testele pre-sezon pentru sezonul 2019 F1 au început în Barcelona, finalizând ziua confortabilă în fruntea concurenților săi în noul său SF90.

Vettel a fost atat pilotul cel mai rapid – 1m 18.161s stabilit inainte de pranz facandu-l pe unul din cei doi piloti pentru a termina un tur pe Circuitul de Barcelona-Catalunya astazi sub 79 de secunde – si cel cu cele mai multe tururi facut. Seb a terminat în jur de două și jumătate distanțe de cursă. O rotație minoră pentru germanul, a fost singurul negativ în ziua sa.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES