More

  Latest Posts

  F1 Test 2 – Giovinazzi cel mai rapid la mijlocul zilei numărul cinci

  Italianul a terminat prima săptămână de testare de pre-sezon cu monopostul său Alfa Romeo C38 oprit pe circuit – dar, Giovinazzi a revenit în forță în a doua săptămână de testare, terminând cu cel mai rapid timp la mijlocul primei zile.

  Giovinazzi a reușit un timp de 1m18.589s pe pneuri C4 și a terminat ziua cu puțin în fața lui Pierre Gasly care a avut și el un început de zi foarte bună pentru Red Bull.

  Cu toate că au avut cel mai mare număr de tururi în primul test, Ferrari au început cu stângul ziua de marți la Barcelona, Charles Leclerc fiind blocat în garaj cu o problemă la sistemul de răcire al mașinii după doar șase tururi. Ferrari au rezolvat eventual problema însă și înainte de pauza de masă Leclerc a reușit să completeze 30 de tururi, cel mai rapid timp al său fiind suficient pentru locul 3.

  În ciuda faptului că Leclerc și-a pierdut din timpul de rulare cu problemele de dimineață, Ferrari au confirmat că planurile nu se vor schimba, iar Sebastian Vettel va conduce mașina după pauză.

  Singura dramă reală a sesiunii a venit din partea pilotului McLaren, Lando Norris, care a cauzat oprirea sesiunii sub steag roșu. Asta a limitat ieșirea britanicului la doar 38 de tururi în această dimineață cu un cel mai bun timp de 1m22.306s, în ultima poziție.

  În urma unui start oribil de testare de pre-sezon, Williams și-au revenit și au avut parte de o primă jumătate de zi bună, George Russell reușind un timp de 1m19.662 în noul Williams FW42 pe cel mai moale compozit, C5, un timp suficient de bun pentru locul șase, în spatele lui Lance Stroll și al lui Kevin Magnussen care au luat locurile patru și cinci respectiv.

  Mercedes au continuat în același ritm, accentul fiind pus pe alte lucruri, printre care ritmul de distanță lungă, mai mult decât pe timpi, Lewis Hamilton terminând sesiunea pe opt la mai bine de două secunde de prima poziție.

  Foto-credit: Sauber Alfa Romeo F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss