GP24 Media

LATEST POSTS

F1: Stirling Moss a decedat

Vizualizări: 18208

Prima zi din paștele catolic aduce o veste tristă pentru Formula 1, dar și pentru motorsportul mondial. Britanicul Stirling Moss a murit astăzi la vârsta de 90 de ani.

Decesul său a fost confirmat de către soția sa.

Născut pe 17 septembrie 1929, Moss a activat în motorsport în perioada 1951-1961. De-a lungul timpului a concurat pentru echipe precum: Mercedes Benz, Maserati, Cooper, Lotus. A avut 16 victorii în Formula 1 din 67 de participări. Totodată a obținut 24 de podiumuri în Marele Circ. Prima sa victorie a fost în 1955 chiar în GP-ul Marii Britanii de la Aintree. Tot în același an, el câștigă și celebrele curse din Italia: Targa Florio și Mille Miglia. În 1954 devine primul non-american ce câștigă cursa de 12 ore de la Sebring.

În ultimii ani, acesta era invitat special la diverse evenimente motorizate, acolo unde pilota mașinile cu care a făcut istorie în motorsport.

Rest In Peace, Stirling! #racinglegend

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Formula1.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES