Latest Posts

F1: Silverstone va găzdui două curse fără spectatori în 2020

Vizualizări: 10606

Este oficial, circuitul britanic Silverstone va găzdui două etape în sezonul 2020 al Formulei 1.

S-a ajuns la o înțelegere între conducerea circuitului și Liberty Media, iar în acest an vom avea două curse pe acest circuit, fără spectatori din păcate.

Stuart Pringle, șeful circuitului: “Sunt încântat să anunț că am ajuns la o înțelegere cu F1 ca să putem organiza două curse fără spectatori în această vară. Totuși, aceste curse vor trebui să treacă de aprobarea guvernului, prioritatea noastră fiind siguranța și sănătatea tuturor celor implicați în Grand Prix. Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor pentru răbdarea arătată și suntem foarte determinați să readucem show-ul din Formula 1.”

Cele două curse se vor putea ține în datele de 26 iulie respectiv 2 August, dar momentan aceste două date sunt provizorii.

Foto-Motorsport.com

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://gp24.ro

Latest Posts

Don't Miss