Latest Posts

F1: Shwartzman ar trebui să se alăture Alfa Romeo pentru 2021, potrivit lui Helmut Marko.

Vizualizări: 13884

Ferrari ar trebui să promoveze membrul mai puțin cunoscut al academiei sale de dezvoltare piloti în Formula 1 pentru 2021. Acesta este sfatul oferit de dr. Helmut Marko, arhitectul și șeful propriului program de dezvoltare piloti de succes al Red Bull.

Șeful Ferrari, Mattia Binotto, a declarat săptămâna aceasta că este „prea devreme” pentru a comenta dacă Mick Schumacher este gata să sară în Formula 1 anul viitor. În opinia lui Marko, acesta nu este cazul pentru coechipierul lui Mick Schumacher în Formula 2, rusul Robert Shwartzman în vârstă de 20 de ani. „Este inteligent, rapid, protejează pneurile – este foarte special”, spuse austriacul. „Dacă aș fi Ferrari, l-aș pune în Alfa Romeo anul viitor”.

Se crede că Haas, propulsat de motoarele Ferrari ar putea fi, de asemenea, interesat să semneze Shwartzman pentru 2021. Fostul câștigător al Le Mans, John Nielsen, spune că identitatea pilotului pe care Shwartzman l-ar înlocui la mica echipă americană este evidentă. “Kevin Magnussen trebuie să continue ceea ce a făcut atât de bine în Ungaria, dar nu văd (Romain) Grosjean să aibă un loc în sezonul viitor”, a spus el pentru ziarul BT.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss