More

  Latest Posts

  F1: Shwartzman ar trebui să se alăture Alfa Romeo pentru 2021, potrivit lui Helmut Marko.

  Ferrari ar trebui să promoveze membrul mai puțin cunoscut al academiei sale de dezvoltare piloti în Formula 1 pentru 2021. Acesta este sfatul oferit de dr. Helmut Marko, arhitectul și șeful propriului program de dezvoltare piloti de succes al Red Bull.

  Șeful Ferrari, Mattia Binotto, a declarat săptămâna aceasta că este „prea devreme” pentru a comenta dacă Mick Schumacher este gata să sară în Formula 1 anul viitor. În opinia lui Marko, acesta nu este cazul pentru coechipierul lui Mick Schumacher în Formula 2, rusul Robert Shwartzman în vârstă de 20 de ani. „Este inteligent, rapid, protejează pneurile – este foarte special”, spuse austriacul. „Dacă aș fi Ferrari, l-aș pune în Alfa Romeo anul viitor”.

  Se crede că Haas, propulsat de motoarele Ferrari ar putea fi, de asemenea, interesat să semneze Shwartzman pentru 2021. Fostul câștigător al Le Mans, John Nielsen, spune că identitatea pilotului pe care Shwartzman l-ar înlocui la mica echipă americană este evidentă. “Kevin Magnussen trebuie să continue ceea ce a făcut atât de bine în Ungaria, dar nu văd (Romain) Grosjean să aibă un loc în sezonul viitor”, a spus el pentru ziarul BT.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss