Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  F1: Sergio Perez nu a fost la înălțimea al rolului său la Red Bull, spune Van de Grint.

  Sergio Perez „încă nu a avansat” la rolul său în sprijinul campaniei mondiale a coechipierului Max Verstappen în 2021. În timp ce Valtteri Bottas al echipei Mercedes AMG F1 a intrat în mod deschis într-un rol subordonat lui Lewis Hamilton, un ingredient care lipsă pentru Red Bull Racing este un serviciu similar al mexicanului Sergio Perez.

  Acesta este punctul de vedere al cunoscutului fost inginer Bridgestone, Kees van de Grint, care a declarat pentru RTL GP Slipstream: „Dacă Max Verstappen va lua polul și Sergio Perez va fi al doilea, va fi dificil pentru Lewis Hamilton să-l atace pe Max Verstappen”. „Pentru asta este cel de-al doilea pilot și încă nu a reușit să facă acest lucru”, a adăugat el, în timp ce duelul cap-la-cap VerstappenHamilton se mută acum în Ungaria după ciocnirea lor de la Silverstone.

  Primul pas pentru Sergio Perez, potrivit olandezului van de Grint, este să „accepte” faptul că nu se poate aștepta să egaleze efectiv ritmul lui Max Verstappen. „Trebuie să accepți asta când ești coechipierul unui talent ca Max Verstappen”. „Este un pic o supraestimare dacă credeți că pur și simplu veți crește un avantaj asupra lui”, a spus el. „Sergio trebuie doar să performeze mai bine. Ar trebui să fie mai aproape, mai ales în calificare”.

  Sergio Perez

  „Face o treabă foarte bună, dar ar fi bine pentru Red Bull Racing dacă ar putea să-l amestece cu Valtteri Bottas și să-i dea lui Lewis Hamilton mai multă presiune. Atunci Mercedes AMG F1 va trebui să țină cont de acest lucru în strategiile sale”. „Dar toate aceste lucruri sunt ușor de spus, pentru că Sergio Perez se descurcă mai bine decât predecesorii săi”, a recunoscut van de Grint.

  Cu toate acestea, el crede că Max Verstappen va fi în măsură să revină din impactul său de 51G la Silverstone și din scurta spitalizare pentru a câștiga în Ungaria. „Nu văd niciun motiv pentru care Max Verstappen nu va câștiga acolo. Când vorbim despre forța de apăsare ridicată și ampatamentul mai scurt, el are mașina mai bună pentru această pistă”. Van de Grint crede, de asemenea, că compatriotul său are un alt avantaj simplu. „Cred că Max Verstappen este cel mai bun pilot”, a spus el. „Dar cred că prima tură va fi un pic mai liniștită de această dată și când Max Verstappen va scăpa, va fi cu adevărat plecat”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: RTL GP

  Photocredit: Getty Images  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss