Latest Posts

F1: Sergio Perez nu a fost la înălțimea al rolului său la Red Bull, spune Van de Grint.

Vizualizări: 11570

Sergio Perez „încă nu a avansat” la rolul său în sprijinul campaniei mondiale a coechipierului Max Verstappen în 2021. În timp ce Valtteri Bottas al echipei Mercedes AMG F1 a intrat în mod deschis într-un rol subordonat lui Lewis Hamilton, un ingredient care lipsă pentru Red Bull Racing este un serviciu similar al mexicanului Sergio Perez.

Acesta este punctul de vedere al cunoscutului fost inginer Bridgestone, Kees van de Grint, care a declarat pentru RTL GP Slipstream: „Dacă Max Verstappen va lua polul și Sergio Perez va fi al doilea, va fi dificil pentru Lewis Hamilton să-l atace pe Max Verstappen”. „Pentru asta este cel de-al doilea pilot și încă nu a reușit să facă acest lucru”, a adăugat el, în timp ce duelul cap-la-cap VerstappenHamilton se mută acum în Ungaria după ciocnirea lor de la Silverstone.

Primul pas pentru Sergio Perez, potrivit olandezului van de Grint, este să „accepte” faptul că nu se poate aștepta să egaleze efectiv ritmul lui Max Verstappen. „Trebuie să accepți asta când ești coechipierul unui talent ca Max Verstappen”. „Este un pic o supraestimare dacă credeți că pur și simplu veți crește un avantaj asupra lui”, a spus el. „Sergio trebuie doar să performeze mai bine. Ar trebui să fie mai aproape, mai ales în calificare”.

Sergio Perez

„Face o treabă foarte bună, dar ar fi bine pentru Red Bull Racing dacă ar putea să-l amestece cu Valtteri Bottas și să-i dea lui Lewis Hamilton mai multă presiune. Atunci Mercedes AMG F1 va trebui să țină cont de acest lucru în strategiile sale”. „Dar toate aceste lucruri sunt ușor de spus, pentru că Sergio Perez se descurcă mai bine decât predecesorii săi”, a recunoscut van de Grint.

Cu toate acestea, el crede că Max Verstappen va fi în măsură să revină din impactul său de 51G la Silverstone și din scurta spitalizare pentru a câștiga în Ungaria. „Nu văd niciun motiv pentru care Max Verstappen nu va câștiga acolo. Când vorbim despre forța de apăsare ridicată și ampatamentul mai scurt, el are mașina mai bună pentru această pistă”. Van de Grint crede, de asemenea, că compatriotul său are un alt avantaj simplu. „Cred că Max Verstappen este cel mai bun pilot”, a spus el. „Dar cred că prima tură va fi un pic mai liniștită de această dată și când Max Verstappen va scăpa, va fi cu adevărat plecat”.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: RTL GP
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

RTL GP

Latest Posts

Don't Miss